Joi,
29.09.2022
Cer Senin
Acum
17°C

Axente Sever: buget cu 22% mai mic, 80% pentru investiții

Axente Sever: buget cu 22% mai mic, 80% pentru investiții

Bugetul comunei Axente Sever, afectat în proporție de aproximativ 22% de modificările legislative recente este încredințat în aproape 80% către investiții, anunță primăria comunei. ”Consiliul Local al comunei Axente Sever a aprobat astăzi bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2018 în cadrul unei ședințe în care au participat președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean și deputatul Constantin Șovăială”, a anunțat primarul Marius Grecu.

Banii alocați investițiilor se vor consuma în 2018 pe asfaltarea a patru străzi – aproximativ 600 de mii de lei, se vor amenaja două parcuri, se vor realiza branșamente la apă și se va construi o sală de sport cu o capacitate de maxim 400 de locuri, la intrarea în Agârbiciu, dinspre Axente Sever, se stipulează în proiectul de buget.

Totodată, administrația locală din Axente Sever anunță că până în luna aprilie se va pune în funcțiune Biroul de Evidență a Persoanelor din localitate, astfel încât locuitorii localității să nu mai fie nevoiți să se deplaseze în alte unități administrative pentru rezolvarea problemelor legate de emiterea cărților de identitate sau a pașapoartelor.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus