Marţi,
21.09.2021
Parțial Noros
Acum
13°C

Foto-Video Câteva zeci de sibieni protestează în Piața Mare împotriva PSD

Foto-Video Câteva zeci de sibieni protestează în Piața Mare împotriva PSD

Câteva zeci de sibieni s-au adunat duminică seara în Piața Mare a Sibiului pentru a protesta împotriva PSD și a atacurilor asupra DNA.

Majoritatea celor prezenți sunt trecuți de prima tinerețe și scandează ”DNA, să vină să vă ia!”, ”PSD, ciuma roșie!” și ”DNA, te vom apăra!”.

Protestul a debutat în jurul orei 18:00, iar o jumătate de oră mai târziu cei aproximativ 30 de protestatari au făcut o tură a Pieței Mari.

Ulterior numărul protestatarilor a crescut spre 50 de persoane, cu toții plecând într-un marș pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Aceștia au scandal, printre altele: Vrem justiție, nu corupție!

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Ovidia Atodiresei

Acum 3 ani

Ne-am saturat de acesti instigatori platiti de straini si scandalagii! Nu ne lasa sa ne odihnim si sa avem liniste. Romanii au ales, sa-i lasam pe mai marii nostri sa ne conduca si sa ne dea bunastare in anul sfant al centenarului neamului romanesc!
Raspunde

onegist

Acum 3 ani

Mare adevar ai spus!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

onegist

Acum 3 ani

Mare adevar ai spus!
Raspunde

L

Acum 3 ani

Atodiresei , soldoveanca psdista ce cauti tu in Ardeal, mars la tine in Moldova cea spalata pe creier de popi si comunisti.
Raspunde

Moldovean in Sibiu

Acum 3 ani

Noi, moldovenii si oltenii am venit in Ardeal sa va scoatem din robia ungurilor si a sasilor, incult nerecunoscator ce esti! Ar trebui sa ne pupati picioarele pentru ca nu ati mai fi existat fara noi, romanii adevarati, nu corcituri!
Raspunde

HOP

Acum 3 ani

daaaa,mai bine ramineati la voi,ca nu va simteam lipsa,macar daca ati deveni mai civilizati ,ungurii si sasii au civilizat locul asta, unde ati tabarit cu obiceiuri mai mult saumai putin educate !,putteti oricind sa va duceti de unde ati venit ! nu va duce nimeni dorul !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus