Joi,
18.04.2024
Light Intensity Drizzle
Acum
6°C

Polițiștii caută un bărbat care a folosit un card furat pentru a face cumpărături

Polițiștii caută un bărbat care a folosit un card furat pentru a face cumpărături

Polițiștii cer sprijinul sibienilor pentru identificarea unui bărbat bănuit că a furat portofelul unui bărbat și apoi a folosit un card de-al victimei, pentru a face cumpărături.

Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării unui bărbat bănuit că ar fi săvârșit infracțiunea de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

În 16 ianuarie, între orele 13,00 – 14,00, pe traseul Calea Dumbrăvii – Bulevard Mihai Viteazul – strada Nicolae Iorga din municipiul Sibiu, unui sibian i s-a sustras portofelul în care se afla și un card bancar de debit. La interogarea ulterioară a soldului contului, victima a observat că o persoană necunoscută a efectuat plăți cu cardul respectiv la un magazin de pe raza municipiului Sibiu.

În urma cercetărilor, s-a desprins concluzia că persoana care a utilizat cardul în mod fraudulos este un bărbat în vârstă de aproximativ 55 – 60 de ani, îmbrăcat într-o haină de culoare neagră, cu fular în jurul gâtului, cu șapcă neagră pe cap, mustață și care se folosește de o cârjă pentru a se putea deplasa. Cetăţenii care pot oferi informaţii cu privire la această persoană sunt rugaţi să apeleze numărul de telefon fix 0269/208211, Poliția Municipiului Sibiu, sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus