Sâmbătă,
23.10.2021
Parțial Noros
Acum
15°C

Bărbat reținut pentru tăierea ilegală a 11,86 mc de stejar

Bărbat reținut pentru tăierea ilegală a 11,86 mc de stejar

Polițiștii Biroului Delicte Silvice din cadrul Serviciului Ordine Publică Sibiu au reținut ieri, 26 februarie, un bărbat bănuit că, în cursul anului 2015, ar fi tăiat ilegal și ar fi sustras arbori din fondul forestier național.

În 11 februarie 2015, bărbatul în vârstă de 36 de ani, domiciliat în comuna Roșia, ar fi tăiat fără drept și ar fi sustras cantitatea de 11,86 mc material lemnos din specia stejar, de pe raza localității Nou, din zona denumită popular La Mese, creând un prejudiciu de aproximativ 10.000 de lei, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.  Materialul lemnos a fost confiscat, în 2015, și predat Ocolului Silvic Clăbucet, din județul Vâlcea. Bărbatul urmează a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de tăiere ilegală de material lemnos, respectiv furt de material lemnos. Cercetările continuă la nivelul Biroului Delicte Silvice, Serviciul Ordine Publică din cadrul I.P.J. Sibiu.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus