Sâmbătă,
08.10.2022
Ploi Scurte
Acum
7°C

Cisnădie. Primul nou proiect de anul acesta, modernizarea parcului Măgura

Cisnădie. Primul nou proiect de anul acesta, modernizarea parcului Măgura

Primul proiect amplu demarat în 2018 de Primăria Cisnădie este cel de reamenajare a parcului Măgura. Lucrările au fost întrerupte zilele acestea, din cauza temperaturilor scăzute, dar administrația estimează că șantierul se va încheia primăvara aceasta.

Potrivit primarului Gheorghe Huja, proiectul reamenajării parcului este legat de celelalte investiții în zonă, realizate în ultimii ani. "Am început deja lucrările la parcul Măgura, căci acolo nu este totul gata deocamdată. Avem acum acolo sala de sport, patinoarul, peste drum au început din decembrie lucrările la Spa, iar lângă acel Spa urmează a fi vândut și un teren pentru construirea unui hotel. Apoi, în continuare, vreau să facem un parc super-frumos, un parc de vis, zic eu", declară primarul.

În afara sistemelor de joacă pentru copii, a băncilor, iluminatului nou, a spațiilor și plantelor verzi, parcul va avea și o fântână arteziană de mari dimensiuni, spune primarul Gheorghe Huja. "Va fi un parc adevărat de care să se bucure toată lumea. Din ceea ce estimez eu, acel parc va fi gata în aproximativ trei luni. Adică la finalul lunii mai va putea fi vizitat".

Lucrările vor fi executate cu echipele de muncitori angajate în cadrul structurilor subordonate Primăriei Cisnădie. "Lucrările vor fi realizate în regie proprie, sunt 20 de oameni care vor lucra la acest parc. Activitatea a fost întreruptă doar în zilele acestea cu temperaturi scăzute", mai declară Gheorghe Huja.

Pentru amenajarea parcului Măgura, în bugetul Cisnădiei pe anul în curs au fost alocați 525.500 de lei, bazinul viitoarei fântâni arteziene având alocați alți 100.000 de lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Democratul

Acum 4 ani

Fix de asta avem nevoie... In Cisnadioara nu exista apa si canal...toate se duc in raul care ajunge tot in Cisnadie plin de r**at... In Cartierul Arhitectilor nu exista strazi asfaltate, si nicio facilitate pentru cei care au cumparat case acolo si platesc impozit. Dar ne putem plimba toti in parcul minunat Magura, care va fi practic ocupat de spa si de hotel... Sa vad unde isi mai scot oamenii copiii la aer curat...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus