Miercuri,
15.05.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Amendă de 4.000 de lei pentru doi bărbați care transportau ilegal lemne

Amendă de 4.000 de lei pentru doi bărbați care transportau ilegal lemne

Polițiștii din Avrig au desfășurat, în 28 februarie,o acțiune de control al legalității circulației materialului lemnos pe raza localității Glâmboaca, transmit repezentanții IPJ Sibiu. Polițiștii au depistat în trafic un tractor cu remorcă, condus de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, domiciliat în localitatea Porumbacu de Jos, care transporta ilegal cantitatea de 1,2 mc material lemnos din specia arțar. De asemenea, a fost depistat un localnic în vârstă de 21 de ani, care, cu ajutorul unui atelaj hipo, transporta ilegal cantitatea de 1,6 mc material lemnos din specia carpen. Cele două persoane au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 4.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Izvorul Florii Avrig.

foto arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1235

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus