Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
2°C

Turcan despre USR ”Debusolaţi şi nu au responsabilitatea deciziei politice”

Turcan despre USR ”Debusolaţi şi nu au responsabilitatea deciziei politice”

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a declarat, duminică, în cadrul Consiliului Naţional al partidului, că PNL este gata să guverneze România, afirmând că liberalii sunt „singura formaţiune politică care poate schimba destinul României”, pentru că USR şi PMP nu au oameni care „să asigure o decizie politică solidă”, scrie News.ro. „Dacă ne uităm şi comparativ, nici nu există altă variantă pe scena politică care ar putea fi luată în considerare pentru a putea guverna România, după ce PSD-ALDE vor pleca de la putere. USR, foarte mulţi dintre ei sunt oameni în regulă, muncitori inteligenţi, însă, ca structură politică, sunt încă debusolaţi şi nu au responsabilitatea deciziei politice la nivel naţional. PMP, colaborăm cu ei în Parlament, aşa cum colaborăm şi cu USR, însă trebuie să recunoaştem că nu au oameni care să urmărească măsură lângă măsură şi să asigure o decizie politică solidă. Aşadar, suntem singura formaţiune politică care poate să schimbe destinul României (...) PSD şi ALDE chiar trebuie să părăsească guvernarea până când răul pe care îl fac României nu este ireversibil şi (...) PNL trebuie să ajungă la guvernare”, a continuat prim-vicepreşedintele PNL.

Consiliul Naţional al PNL a decis să voteze duminică susţinerea preşedintelui Klaus Iohannis de către PNL pentru un nou mandat la viitoarele alegeri prezidenţiale, precum şi desemnarea lui Ludovic Orban pentru postul de premier, dacă liberalii vor câştiga alegerile parlamentare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Marius Enescu

Acum 4 ani

Sibienii mandri voteaza Turcan! De la sibieni pentru sibieni!!!
Raspunde

dancp2

Acum 4 ani

busolata blonda turcan! pdlista basista din botsheni teleportata de stolo la sibiu taietoare de pensii,si salaraii darimatoare de scoli si spitale cu boc,base,udrea..... studii la MOSCOVA afara den sibiu nu este liberala e un nimeni!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Doina

Acum 4 ani

Problema principala cu USR -ul nu este ca sunt debusolati. Esta ca este un partid anti romanesc, globalist, finantat din afara de jidanimea din USA cu scopul de a iș promova propriile interese . Partidul asta (USR) nu are de aface nimic cu Romania.
Raspunde

zzz

Acum 4 ani

astia au fost si la 1848 iar apoi i-au pus bete in roate lui Cuza, lasa ca stim noi. sa nu mai spunem ca stramosii lor l-au sabotat pe Decebal cand vroia sa ii uneasca pe toti dacii din europa ca sa extinda gradina, adevarul trebuie spus, fa Doino!
Raspunde

Yoy

Acum 4 ani

Fă Doino, arata-mi și mie finanțarea aia. Dacă n-ai dovezi mai bine taci
Raspunde

Cl. Anul politic

Acum 4 ani

Liberali au existat pe vremea Brătienilor. Acum, a mai rămas doar numele partidului. Precum și unii ca Orban,Roman (cine au fost tații lor ?), Olteanu B. (nepotul Ghizelei Vass) ș.a.m.d. Ceilalți sunt pedeliști vopsiți, care au schimbat partidul ca să rămână la putere. Cunosc doar doi liberali: Daniel Gheorghe și Daniel Zamfir. Numai că Esop spunea așa: cu o rândunică nu se face primăvară.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

zzz

Acum 4 ani

daniel zamfir este unul din cei mai imbecili si periculosi oameni din parlament. tot ce face el(amestecarea cretinoida a statului in economie) este indreptat impotriva libertatii individuale, liberei concurente si, in final, este orientat inspre comunism/totalitarism
Raspunde

Alzara 2018

Acum 4 ani

Încă o lespede la temelia Opoziției Unite ( sau la atârnată de gâtul ei ? ) !
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 4 ani

Mno ni mah la ie, bălaia tzurcana, cum le shtie ia pi tuate! Shi ai mulz, shi proshti, o asculta ca pe Mesia...
Raspunde

Cipriana Sangeorzan

Acum 4 ani

Romania centenarului neamului romanesc inseamna PSD! Iubire, traditie, familie, credinta, bunastare, salarii si pensii! Romania a votat! Gata cu sorositi, procurori si unelte ale tarilor straine care ne fura poporul nostru!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus