Luni,
18.10.2021
Ploi Scurte
Acum
8°C

Tema FITS 2018 – pasiunea. Biletele se pot achiziționa de la finalul lui martie

Tema FITS 2018 – pasiunea. Biletele se pot achiziționa de la finalul lui martie

Cea de-a 25-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu se desfășoară în perioada 8-17 iunie 2018. Tema festivalului va fi anul acesta pasiunea, iar timp de zece zile Sibiul va fi o scenă uriașă pentru 3.300 de artiști invitați din întreaga lume, care prezintă spectacole de teatru, dans, muzică, circ contemporan și operă atât în spațiile outdoor, cât și în sălile convenționale de spectacol.

De Ziua Mondială a Teatrului, 27 martie, aproximativ 50 de reprezentații cuprinse în programul FITS 2018 vor fi puse în vânzare. Biletele vor putea fi achiziționate atât online, de pe site-ul festivalului, cât și de la Agenția Teatrală de pe str. Nicolae Bălcescu nr.17, care funcționează după următorul program: marți - sâmbătă în intervalul orar 11-18 și duminică de la 10 la 14.

„În onoarea Centenarului României, creăm la Sibiu o punte internațională a dialogului sub semnul excelenței, realizând un cadru amplu în care cultura românească, teatrul și artele spectacolului din România, iau contact cu cele mai importante culturi ale lumii. Astfel, FITS marchează aceste sărbători prin mai multe evenimente”, spune Constantin Chiriac, directorul FITS.
Programul de Voluntariat FITS aduce la Sibiu 450 de voluntari din România și din țările participante.

Pe lângă festivalul în sine, Bursa de Spectacole de la Sibiu, devenită deja tradiție, are loc în perioada 11-16 iunie 2018. Evenimentul oferă un cadru amplu de dialog între participanți, reprezentanți ai unor structuri publice sau independente din întreaga lume – directori de festivaluri și instituții, actori, producători, programatori. Înscrierile sunt deschise până la finalul zilei de 23 martie.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Actor de teatru pe bune

Acum 3 ani

Din nou circ, vagabonzi straini, bautura, droguri, vomitaturi, zbenguieli si maimutarii pe post de piese de teatru. Asta nu e cultura, e circ ieftin pentru niste drogati semidocti care nu au unde merge cateva zile si vin sa se imbete prin centru. Halal a ajuns Sibiul! Un centru care sta sa cada, mizerie cat cuprinde si multi oameni prosti! Nimic constructiv pentru viitor. Doar zbenguiala scumpa si drogati! Astia sunt turistii? Hahalerelor, teatru e pe scena, nu prin santuri cu sticla in mana!
Raspunde

Lavanda

Acum 3 ani

Sunt intru totul de acord cu cele scrise mai sus. Omul problema aici, a fost Johannis; i-a dat mana libera ciudatului Chiriac si foarte multi bani pe mana. Ca sa fim sinceri pana la capat, acest individ e una din "mainile murdare" a lui Johannis, alaturi de Ilie Gradinar, Birt, raposatul Niculescu, Gigi Lazar, Dragoman.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus