Vineri,
02.12.2022
Partial Noros
Acum
2°C

Sibiancă prinsă la graniță în timp ce încerca să fugă în Franța cu pașaportul unei cumnate

Sibiancă prinsă la graniță în timp ce încerca să fugă în Franța cu pașaportul unei cumnate

O tânără din Sibiu a fost prinsă ieri seară la granița cu Ungaria în timp ce voia să ajungă în Franța folosind un pașaport al unei cumnate.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 20.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, judeţul Arad. Sibianca s-a prezentat pentru a ieşi din ţară și la controlul de frontieră s-a legitimat cu o carte de identitate eliberată de autorităţile din România.

”Cu ocazia verificării documentului de călătorie, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana de sex feminin nu este una şi aceeaşi cu cea din cartea de identitate prezentată, motiv pentru care a fost condusă la sediul Punctului de Trecere a Frontierei pentru cercetări”, explică polițiștii arădeni.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana este Alexandra I., în vârstă de 31 ani, din judeţul Sibiu. Tânăra a declarat că documentul prezentat la control este al cumnatei sale şi a recurs la această metodă deoarece dorea să ajungă în Franţa şi nu deţinea un document de călătorie valabil.

”Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanei în cauză şi i-au întocmit acte de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat şi fals privind identitatea prin atribuirea unei identităţi reale a altei persoane, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun”, au mai transmis polițiștii de frontieră.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Belly soup

Acum 4 ani

Sebeeeni mandri si superiori...
Raspunde

RBT

Acum 4 ani

Pana la urma cu ce s-a legitimat: cu pasaportul sau cu cartea de identitate?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus