Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

BCR oprește temporar sistemul informatic pentru alinierea la noile reglementări PSD2

BCR oprește temporar sistemul informatic pentru alinierea la noile reglementări PSD2

Banca Comercială Română (BCR) opreşte în noaptea de vineri spre sâmbătă, între orele 23:00 - 5:00, sistemele informatice care gestionează serviciile de Internet şi Mobile Banking - Click 24 Banking, respectiv Touch 24 Banking.

Potrivit unui comunicat al băncii, citat de Agerpres, vor fi afectate şi aparatele multifuncţionale şi ghişeele automate prezente în reţeaua teritorială a BCR, însă ATM-urile, POS-urile şi plăţile cu cardurile vor funcţiona normal.

Totodată, sâmbătă, 24 martie 2018, în intervalul orar 5:00 - 23:59, mai pot apărea întreruperi în funcţionarea serviciilor menţionate.

Conform băncii, întreruperea este necesară pentru alinierea la noile reglementări PSD2. BCR recomandă clienţilor să-şi programeze din timp toate operaţiunile bancare pe care trebuie să le efectueze în această perioadă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus