Duminică,
02.10.2022
Innorat
Acum
15°C

Se vinde cel mai înalt penthouse din Sibiu. 833 euro/mp FOTO

Se vinde cel mai înalt penthouse din Sibiu. 833 euro/mp FOTO

Cu promisiunea că se va construi și un lift special destinat apartamentelor de la etajul 25, proprietarul cere 250 de mii de euro. Penthouse-ul se află în blocul construit în capătul Bulevardului Mihai Viteazu  și are o suprafață construită de 300 mp. ”Apartamentul se află la ultimul etaj al unui ansamblu de locuințe (al patrulea ca mărime din țară), alături de alte trei apartamente de acest gen, lucrându-se momentan la montarea unui lift separat, cu acces doar pentru aceste apartamente de lux”, scrie în anunț.

208856767_3_644x461_unic-in-tarapenthouse-exclusivist-la-65-m-inaltime-3-camere 208856767_2_644x461_unic-in-tarapenthouse-exclusivist-la-65-m-inaltime-fotografii

Pentru cel mai înalt penthouse din țară se cerea la jumătatea anului trecut 1,5 milioane de euro. Un australian care deţine penthouse-ul aflat în cel mai înalt bloc din Capitală şi-a scos proprietatea la vânzare, în una iunie a anului trecut. Preţul cerut: 1,5 milioane de euro, asta după ce a fost cumpărat cu 372.000 de euro în urmă cu trei ani. Terasa acestui apartament e construită la înălțimea de 92 de metri.

penthouse_47259200 penthouse2_50526300

Sursa: olx.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Rafila Susai

Acum 4 ani

Este foarte frumos acel bloc inalt de lânga Lidl, iar pentru cei ce au banii eu zic că merită să ii deie pe ceva atât de extraordinar de special. Am mulți colegi din Vâlcea care s-au mutat acolo și mă bucur că au adus cu ei specificul zonei din care provin, imbogățind astfel bagajul nostru sibian! Daca nu aș avea două căși la Roșia și Vurpăr, mi-aș lua și eu unul așa!
Raspunde

Nico Leta

Acum 4 ani

No las ca face Penthous-uri si pe Valea Hartibaciului - de te simti in casile tale ca in cotet de porci ! :)
Raspunde

Rafila Susai

Acum 4 ani

Puteti modera totusi aceste comentarii care ne jignesc? M-am saturat sa fiu atacata la persoana pentru parerile exprimate! Multumesc
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 4 ani

Nu-i prost ala care minca septe pite e ala care i le da.Lift separat,intretinere separata.250000 euroi cu lift privat pe 25 de etaje?Poate daca-i din bambus, cu funie ,ca-n Tarzan sau daca-i comun pina la etajul 24(dai o caruta de bani si urci cu toti paduchiosii-nu cadreaza mon cher!).Un rahat de mansarda de rigips cu maxim 50 mp se vinde(nu se cumpara,e drept) cu 20-25000 euroi.Pe cit punem pariu ca cineva va pune botu' si peste citiva ani(nu multi) va fi ''victima'' intr-un articol TS?
Raspunde

Zero

Acum 4 ani

Care etaj 25 ??? Blocul are 18 nivele supraterane (ma indoiesc ca si ceva subteran) si 17 etaje. Mergeti si le numarati !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus