Luni,
23.05.2022
Acum
0°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Ultimul weekend din luna martie aduce la Sibiu un festival de obiecte handmade, un eveniment special marca FITS, dar și multe activități pentru copii. Duminică seara, unul din localurile Sibiului îi așteaptă pe cei care vor să-și descrețească frunțile la un stand-up comedy cu patru comedianți cunoscuți.

Vineri, 30 martie

Târgul de Paști din Piața Mare s-a deschis oficial astăzi, iar în fiecare zi, de dimineața până seara, îi așteaptă pe vizitatori cu diferite produse specifice sărbătorilor pascale, dar și cu multe gustări.

La sediul FDGR, până duminică, Festivalul handmade Creative Buzz aduce în centrul orașului cele mai interesante și creative obiecte făcute de mână. Evenimentul are intrare gratuită și este accesibil între orele 10:00-20:00.

creative buzz

Seria evenimentelor speciale FITS extinse în timpul anului continuă astăzi cu un dialog între Constantin Chiriac și Dragoș Buhagiar, de la ora 18:00, la Librăria Habitus, cu tema „Spațiul teatral. Energie. Tehnică. Poezie.”. Seara de vineri continuă cu un eveniment cultural semnat de Teatrul Național Radu Stanca din Sibiu. Este vorba despre piesa Încurcă-i, drace! care va fi pusă în scenă de la ora 19:00.

Baschetul revine la Sala Transilvania în această seară la Sala Transilvania. BC CSU Sibiu dispută partida împotriva celor de la CSM Steaua Eximbank București. Meciul începe la ora 18:00 și va fi transmis LIVE pe DigiSport 4.

De la ora 20:00, Bucovina concertează în Troubadour.

Sâmbătă, 31 martie

Sâmbătă dimineața, primele activități sunt dedicate copiilor. Micuții sunt așteptați la cele două ateliere ale Teatrului Gong, de la orele 10:00 și 12:00, iar între ele, de la ora 11:00, piesa Puiul de lebădă este pusă în scenă. Spectacolul este reluat în aceeași zi de la ora 18:00.

Pasionații de gătit și de pește sunt așteptați sâmbătă după-amiaza la o nouă competiție culinară. Festivalul peștelui durabil începe de la ora 18:00 și va fi găzduit la Hotel Ramada. Mai multe informații sunt disponibile pe facebook.

Seara începe din nou cu un spectacol de teatru. De la ora 19:00, pe scena TNRS se joacă „Încurcă-i, drace!”. Bilete pentru reprezentația de sâmbătă seara pot fi achiziționate pe site-ul teatrului.

incurca-i-drace-980x534-spotlight-productii

Darius Cîmpan face stand-up comedy în Happy Lounge, de la ora 20:30, iar de la ora 21:00, Dreamcatchers Band susține un concert în the Wolf. De la aceeași oră, Dragoș Miron concertează la Aqua Club.

Duminică, 1 aprilie

Ultima zi de weekend are pregătită o nouă punere în scenă a spectacolului Puiul de Lebădă, la Teatrul Gong, de la ora 11:00.

puiul de lebada gong

Localul La Etaj de pe Nicolae Bălcescu îi invită pe cei care vor să își testeze inteligența și inventivitatea la un concurs intelectual și plin de umor, de la ora 12:00. Intrarea este gratuită.

Astra Film îi așteaptă pe cinefili la proiecția filmului „Golgota Basarabiei”, de la ora 18:00. Mai multe informații despre proiecție sunt disponibile pe pagina oficială de facebook a evenimentului. La TNRS, o oră mai târziu, de joacă Iubire cu năbădăi.

astra film golgota basarabiei

O nouă sesiune de stand up comedy îi invită pe sibieni la The Wolf, unde la ora 20:00 Sorin Pârcălab, Sergiu, Toma și Cristi Popesco preiau microfonul.

Programul complet al filmelor de la Cinematograful Arta poate fi accesat aici.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus