Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Ștefan Firu a revenit la conducerea Inspectoratului Școlar al Județului Sibiu

Ștefan Firu a revenit la conducerea Inspectoratului Școlar al Județului Sibiu

Ștefan Firu s-a reîntors oficial la conducerea Inspectoratului Școlar al Județului Sibiu, după aproape un an în care a fost înlocuit de Claudia Mery Simtion.

Anunțul a fost făcut pe site-ul ISJ Sibiu, cu prilejul transmiterii mesajului de sărbători către sibieni, de la reprezentanții inspectoratului școlar.

„În momentele acestei luminate sărbători, de asemenea, dorim să vă informăm că la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Sibiu a revenit domnul profesor dr. Ștefan Firu, căruia îi urăm și cu această ocazie multe realizări în plan profesional și personal”, se arată în comunicatul de presă emis de reprezentanții inspectoratului.
Profesorul Ștefan Firu a fost demis în luna august a anului 2017, în urma unui ordin de ministru, alături de alți 12 șefi de inspectorate școlare. La momentul respectiv, inspectorii revocați din funcții spuneau că nu ar fi avut loc anterior cercetări disciplinare care să fi justificat decizia ministrului educației din acea perioadă (n.r. Liviu Pop), iar Firu a acționat în instanță împotriva acestuia.

Conform deciziei publicată de Curtea de Apel Alba Iulia, fostul inspector șef al ISJ Sibiu a câștigat procesul.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Hell-Town

Acum 5 ani

Cine lupta - castiga! Multa sanatate, domn` profesor!
Raspunde

un roman adevarat

Acum 5 ani

PSD a invins PSD
Raspunde

Eu

Acum 5 ani

Sa inceapa ARMAGHEDONUL...
Raspunde

un pedagog de scoala ... de cartier

Acum 5 ani

Si doamn Mery?
Raspunde

frana

Acum 5 ani

si munca lu' doamna mery cubaneza?
Raspunde

Me

Acum 5 ani

Traiasca partidul comunist Roman
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus