Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
2°C

Arafat propune interzicerea utilizării în spaţiile publice a ţigărilor electronice

Arafat propune interzicerea utilizării în spaţiile publice a ţigărilor electronice

Raed Arafat, secretar de stat în MAI, propune interzicerea utilizării în spaţiile publice a ţigărilor electronice, prin aplicarea unor măsuri similare modului în care sunt consumate cele clasice.

"900% creştere în utilizarea ţigărilor electronice în şcolile în perioada 2011-2015. Un răspuns clar la cei care spuneau că astfel de produse nu sunt destinate copiilor şi nu influenţează adolescentii.Vorbim de ţigările electronice care se află pe piaţă mult înaintea dispozitivelor care încălzesc tutunul. Urmeaza să vedem în viitor şi impactul noilor dispozitive intrate pe piaţă recent. Este clar că trebuie acţionat urgent prin interdicţia promovării şi a utilizării în spaţiile publice aplicând reguli similare celor aplicabile ţigărilor clasice pentru toate aceste dupozitive", scrie Raed Arafat pe Facebook, citat de Mediafax.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Tag-uri: Raed Arafat

Vizualizari: 846

Comentarii

4 comentarii

cititor

Acum 4 ani

trist e ca universitarii nostri isi permit sa fumeze in incinta salilor de curs , ca in ULB se fumeaza in draci ! asa pentru incurajarea tineretului.......
Raspunde

ar

Acum 4 ani

Tara arde si baba se piaptana.... Din toate problemele cu care se confrunta sistemul, asta este cea mai importanta pentru domnul șef al Departamentului pentru Situații de Urgență...
Raspunde

mihai

Acum 4 ani

Sa stii ca problema asta e foarte importanta. Viitorii bolnavi de cancer din cauza fumatului se vor trata din banii nostri ;)
Raspunde

Anonymus

Acum 4 ani

foarte buna initiativa aceasta mai ales ca este mult mai nociva atat pentru fumator cat si pentru cei din jur...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus