Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Tânăr plasat sub control judiciar după ce a făcut scandal într-un bar

Tânăr plasat sub control judiciar după ce a făcut scandal într-un bar

Un bărbat a fost plasat sub control judiciar, bănuit că ar fi tulburat ordinea și liniștea publică și ar fi agresat fizic mai multe persoane într-un local din Șaroș pe Târnave. În fapt, în 12 aprilie, cinci persoane au depus plângeri la sediul Poliției Orașului Dumbrăveni, reclamând faptul că, în noaptea de 8/9 aprilie, în timp ce se aflau într-un local, pe fondul unui conflict mai vechi, au fost lovite de un bărbat în vârstă de 24 de ani, din localitatea Șaroș pe Târnave. În cauză, s-a deschis un dosar penal în care cercetările vizează săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, transmit reprezentanții IPJ Sibiu. Ca urmare a administrării elementelor de probă, la data de 16 aprilie, agresorul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, iar la data de 17 aprilie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș a dispus față de persoana în cauză aplicarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Dumbrăveni.

Pentru a nu deveni o victimă a violenței, polițiștii vă recomandă: -  Evitați discuțiile în contradictoriu cu persoanele aflate sub influența alcoolului; - Părăsiți de urgență locul unde este de așteptat să izbucnească un scandal; -  După lăsarea întunericului, ca pieton, deplasați-vă prin zone bine luminate și circulate; - Dacă sunteți martorul unei fapte comise cu violență, anunțați Poliția apelând numărul unic pentru situații de urgență 112. Asumați-vă rolul de martor și oferiți-le polițiștilor cât mai multe detalii în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care a fost comisă fapta.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus