Vineri,
07.10.2022
Cer Senin
Acum
2°C

HC Sibiu pierde la trei goluri meciul cu CSM Oradea

HC Sibiu pierde la trei goluri meciul cu CSM Oradea

Handbaliștii sibieni au pierdut partida din etapa a XVIII-a a Diviziei A, dar au făcut un meci bun la Oradea, arătând o mare determinare în joc, în ciuda problemelor anunțate înaintea deplasării. Jucătorii antrenați de Matei Damian s-au menținut aproape de lider pe tot parcursul meciului, însă în cele din urmă bihorenii s-au impus la 3 goluri, scor final 33-30. 

Handbaliștii sibieni au deschis scorul în Arena „Antonio Alexe” iar meciul s-a menținut echilibrat până la jumătatea reprizei, când gazdele s-au desprins, reușind să câștige prima parte a partidei la o diferență de 2 goluri: 16-14. Întorși de la vestiare, jucătorii HC Sibiu au luptat pe tot parcursul reprizei secunde, arătând mult caracter și dorință de a-și adjudeca victoria. Egalarea a venit în minutul 50, însă din păcate, norocul le-a surâs gazdelor, care au reușit să se impună cu scorul de 33-30.

„Echipa din Oradea este pe locul 1, nu a pierdut niciun meci, iar noi am făcut un joc foarte bun, am avut șansa noastră. Băieții noștri au arătat mult caracter, ținând cond de situația noastră financiară și de faptul că am plecat la Oradea doar în ziua jocului. Din cauza problemelor financiare există, din păcate, pericolul de a ne deființa înainte de terminarea campionatului în cazul în care nu vom primi sprijin din partea Primăriei Municipiului Sibiu”, a spus Matei Damian, antrenorul HC Sibiu.
Cel mai bun marcator al HC Sibiu a fost Radu David, care a putut să evolueze și a reușit să înscrie 9 goluri. Evoluții bune au avut și Adrian Pasere și Radu Fekete, ambii marcând câte 7 goluri. Pentru HC Sibiu au mai înscris Mihai Blaga (5 goluri) și Robert Micloș (2 goluri).

HC Sibiu va juca în etapa următoare pe teren propriu, urmând să primească duminică, 29 aprilie, vizita celor de la CS Universitar Politehnica Timișoara.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus