Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

Au venit în Sibiu la furat.  70 de perechi de cercei, un laptop și 657 de lei

Au venit în Sibiu la furat.  70 de perechi de cercei, un laptop și 657 de lei

Doi tineri în vârstă de 19, respectiv 21 de ani, din Maramureș și Hunedoara au încercat să dea două spargeri în noaptea de luni spre marți, la două magazine din Ștrand. După o încercare eșuată, polițiștii i-au prins în flagrant în timp de furau bunuri dintr-un alt magazin, de pe strada I. Moga. De aici au sustras 70 de perechi de cercei metalici, un laptop și suma de 657 de lei.

Doi bărbați au fost arestați preventiv, ieri,după ce au fost prinși de polițiști în flagrant, în timp ce sustrăgeau bunuri dintr-o societate comercială din municipiul Sibiu, declară Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.  În 24 aprilie, în jurul orei 02,30, Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată despre faptul că persoane necunoscute încearcă să pătrundă prin efracție în sediul unui magazin de pe strada Doljului din municipiul Sibiu.

Echipajul de poliție care a răspuns sesizării a constatat că geamul ușii de acces în societate era spart, însă persoanele căutate nu se mai aflau la fața locului. Din interior nu au fost reclamate bunuri lipsă. În timpul intervenției, polițiștilor li s-a semnalat că persoane necunoscute încearcă să pătrundă într-o altă societate, de această dată situată pe strada Prof. dr. I. Moga. Ajunși rapid la locul sesizării, polițiștii au reușit prinderea celor doi bărbați care forțaseră ușa de acces a imobilului și sustrăgeau bunuri din interior.

Cei doi au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Sibiu unde au fost identificați. Este vorba despre doi tineri cu vârsta de 19, respectiv 21 de ani, domiciliați în județul Maramureș, respectiv Hunedoara, asupra lor fiind găsite și bunurile sustrase, bijuterii, un laptop și suma de 657 de lei, recuperate și returnate părții vătămate.

Față de cei doi tineri s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, în aceeași zi fiind prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu care a aplicat măsura arestării preventive pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu. Cercetările continuă la nivelul Biroului Investigații Criminale Sibiu în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Pepe

Acum 5 ani

De ce vin hoții aici? Ca politia cam lipseste sau nu prea isi fac bine treaba. Sau o fi de vina ca se fac piste noi de biciclete!
Raspunde

Bogdan Fofelca

Acum 5 ani

Banii din Sibiu trebuie sa ramana in Sibiu, nu oltenii din diaspora sa ii trimita acasa la Hotestii din deal!
Raspunde

Mr.Adevar

Acum 5 ani

Pepe, hoti sunt in toate orasele. Faptul ingrijorator este ca au 19-21 de ani iar acesti oameni asta fac si asta o sa faca toata viata lor fiindca sunt niste nimicuri si atata stiu. Acum au sa faca 1-2 ani de puscarie iar cand or sa iasa, o iau de la capat cu spargerile sau mai rau omoruri, fiindca sunt niste nimicuri si atata stiu ei. Eu i-as fi scos pe toti pe santiere la lucru, canalul nu mai este, dar i-as fi pus sa faca autostrazi de exemplu, la cat de multi sunt, in cativa ani am fi ca germania, tinand cont de dimensiunea tarii noastre. Asta trebuie facut, Pusi la lucru !!! Ca daca nu, cu creierele lor goale nu-s in stare de altceva decat infractiuni.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus