Duminică,
26.03.2023
Partial Noros
Acum
13°C

Eleve de generală bătute cu biciul în clasă de un tată furios

Eleve de generală bătute cu biciul în clasă de un tată furios

Tatăl unei fete de clasa a V-a de la școala generală din Ighișu Nou a „pedepsit” în această dimineață două eleve cu care fiica sa ar fi avut o altercație verbală. Bărbatul a intrat chiar în mijlocul orei de matematică, a îmbrâncit profesorul de la clasă și le-a lovit pe fete două cu un bici.

În această dimineață, imediat după prima oră de curs, două eleve de la Școala Generală Ighișu Nou au avut câteva vorbe grele de împărțit una alteia. După aplanarea conflictului, una dintre fete, furioasă pe colega ei, a fugit acasă și i-a povestit tatălui ce s-a întâmplat. Acesta din urmă a venit în scurt timp la școală și a lovit-o pe tânăra cu care fata lui s-a certat, dar și pe sora acesteia. Totul s-a întâmplat în mijlocul orei de matematică, de față cu profesorul.

„Astăzi, la Școala Gimnazială Ighișu Nou, în pauza 8:50 – 9:00, o fată de clasa a V-a a avut o altercație verbală destul de violentă cu o altă fată, de clasa a VIII-a. Profesorul de servici a intervenit, le-a separat, după care eleva de clasa a V-a a sărit gardul unității școlare, a ajuns acasă și i-a spus tatălui de incident. Acesta din urmă a venit la școală, a încercat să intre în curte, dar în timpul orelor poarta este închisă, a așteptat până când oamenii de la salubritate au venit să ridice gunoiul și în momentul în care aceștia au deschis poarta, bărbatul a intrat în școală. S-a dus direct în clasa fetei de a VIII-a, a îmbrâncit profesorul de la clasă și, cu biciul pe care îl avea la el, a lovit două fete de 14 și 16 ani, surori. Bărbatul a plecat imediat după incident, directoarea școlii a aflat ce s-a întâmplat de la profesorul de matematică, a anunțat mama fetelor și poliția”, spune Constantin Dincă, purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar al Județului Sibiu.
Bărbatul a fost reținut între timp, la poliția Municipiului Mediaș, pentru 24 de ore.
„Noi ne-am sesizat din oficiu pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Cele două fete au suferit răni superficiale, au fost transportate de polițiști la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, dar nu au necesitat internarea. Deocamdată, familia fetelor nu a depus plângere”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Calin

Acum 4 ani

Baietii de la Politia Medias ii pot face educatie la noapte...
Raspunde

O persoana care se si informeaza

Acum 4 ani

Sa fim multumiti ca s-a intamplat doar acest lucru. Daca exista dreptul de port de arma letala, ca in SUA, atunci mergem la priveghi de maine!
Raspunde

gigea

Acum 4 ani

Si la Cisnadie a fost un incident similar la o scoala generala. Se pare ca situatia este scapata de sub control!
Raspunde

Volkischer Beobachter

Acum 4 ani

Un *** din Ighișu Nou , tatăl unei eleve de 12 ani a crezut că își poate face dreptate de unul singur...S-a înșelat! Doamna director și cu doamna profesor de matematică au fost pe fază. Felicitări celor 2 cadre didactice pentru felul cum au reacționat!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus