Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
23°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Iubitorii baschetului de toate vârstele sunt așteptați weekendul acesta la Turneul Final U18 masculin dar și la o nouă partidă din Play-off-ul LNBM. Nu lipsesc nici evenimentele culturale, dar nici activitățile pentru copii.

Vineri, 4 mai

Târgul cărților la 1 leu revine și pe seară. Între orele 18 și 20, sibienii sunt așteptați pe strada Teliuc nr. 8, unde vor găsi din nou câteva mii de cărți din toate domeniile.

De la ora 19:00, Biblioteca Astra găzduiește un spectacol umanitar, sub denumirea „Dream On”. Evenimentul a fost creat în sprijinul celor trei elevi de liceu care s-au calificat în finala celei mai mari competiții de știință din lume. Pentru a putea ajunge însă în America, tinerii au nevoie de 10.000 de Euro pentru transport și cazare. Banii adunați la eveniment vor fi oferiți celor trei.

La Sala Transilvania va răsuna din nou „Hai, CSU”, în această seară, de la ora 19:00. Cel de-al doilea meci al Play-Off-ului pentru BC CSU Sibiu se va juca în compania celor de la SCM U Craiova, urmând ca săptămâna viitoare să joace în deplasare.

csu craiova-2

De la aceeași oră, la Teatrul Național Radu Stanca se joacă Hedda Gabler. Spectacolul îi are în distribuție pe Ofelia Popii, Ciprian Scurtea, Marius Turdeanu, Adrian Matioc, Diana Văcaru-Lazăr, Cendana Trifan, Arina Ioana Trif și Cristina Ragos.

În fiecare seară, până pe 6 mai, ediția a treia a evenimentului ESTE FILM aduce la Sibiu publicului cinefil cele mai bune filme lansate în ultimul an în Europa, cele mai noi producții românești, experiențe inedite, discuții cu specialiști din domeniu, filme și ateliere dedicate copiilor și adolescenților.

este film

Troubadour are programat un concert pentru seara de vineri. De la ora 21:00, Marius Mihalache este așteptat să urce pe scena localului din centrul orașului. Prețul unui bilet este de 40 de lei, iar mai multe informații despre tema concertului pot fi găsite aici. http://www.cultura.sibiu.ro/index.php/cal_main/detaliu/4993/

Sâmbătă, 5 mai

Sâmbătă dimineața, de la ora 9:00, elevii școlilor germane din Sibiu prezintă o paradă a portului în Piața Mare, după care se deplasează cu muzică de fanfară împreună cu spectatorii în pădurea Dumbrava, în cadrul evenimentului devenit deja tradiție, Maifest.

La orele 10:00 și 12:00, ca de obicei, copiii sunt așteptați la Atelierele de creat povești, de la Teatrul Gong. Tot la Gong, de la ora 18:00 se joacă Micii Detectivi.

Trupa Antract concertează în Imperium, de la ora 22:00, iar de la aceeași oră, în Cotton, cei prezenți se vor bucura de un moment semnat de Alexander Augustin.

antract concert

Duminică, 6 mai

Prichindeii care vor să revadă Micii Detectivi sau care nu au ajuns la reprezentația de sâmbătă, mai au o șansă duminică, de la ora 11:00, tot la Teatrul Gong.

De la aceeași oră, cei care vor să ia o gură de aer proaspăt și să facă puțină mișcare, sunt așteptați în fața Stadionului Municipal, la o sesiune de pilates. Clasa este deschisă pentru oricine dorește să participe, cu condiția să aibă apă, o salteluță și un prosop.

Seara îi așteaptă din nou pe iubitorii de artă teatrală la Teatrul Național Radu Stanca din Sibiu. De această dată, pe scena teatrului va urca actorul Viorel Rață, care va interpreta one-man show-ul Bravul Soldat Svejk. Prețul unui bilet este 20 respectiv 25 de lei, iar spectacolul durează o oră.

bravul-soldat-svejk-deschidere

Programul complet al filmelor de la Cinematograful Arta poate fi accesat aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus