Sâmbătă,
22.01.2022
Cer Senin
Acum
-5°C

De 1 iunie, copiii au intrarea liberă la Teatrul GONG

De 1 iunie, copiii au intrarea liberă la Teatrul GONG

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă vineri, 1 iunie, de la ora 18:00, spectacolul „Puiul de lebădă” în regia Monicăi Baldea. Evenimentul marchează Ziua Internațională a Copilului, iar intrarea publicului este gratuită.

„Puiul de lebădă” este o adaptare după „Rățușca cea urâtă” a lui Hans Christian Andersen. Spectacolul de la Sibiu are drept erou un boboc de lebădă, clocit de o rață. Câte umilințe a putut să îndure micuțul, din partea tuturor, doar pentru simplul fapt că nu era asemenea celorlalte! Toți îl disprețuiau și se purtau urât, spunându-i cuvinte grele și rănind-o chiar și pe mama rață, care îl iubea la fel de mult ca pe ceilalți puișori ai săi. Magia acestei povești despre speranță și acceptare este reconstituită de actrițele Monica Baldea, Raluca Răduca și Raluca Pavel. Construit cu păpuși și obiecte animate, spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani.

Programarea la spectacol se face pe baza principiului primul venit, primul servit, în limita locurilor disponibile, prin e-mail la ticketing@teatrulgong.ro sau la sediul teatrului (miercuri – vineri 11:00 – 18:00, sâmbăta 10:00 – 18:00, duminica 10:00 – 14:00).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus