Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Festivalul Familiei: activități culturale, recreative, concursuri și concerte

Festivalul Familiei: activități culturale, recreative, concursuri și concerte

Festivalul Familiei, ajuns la cea de-a treia editie, este un eveniment dedicat întregii familii. Acesta se va desfășura în perioada 25-27 mai, în parcul Sub Arini lângă stadion.

Pentru copii vor fi instalate trenulețe, castele gonflabile și carusele, dar nu vor lipsi nici concursurile care vor implica întreaga familie. Participarea în activitățiile recreative, sportive și culturale va fi din partea tuturor membrilor unei familii, copii, părinți și bunici, fiecare având un rol la fel de important. Toți cei prezenti vor fi atrenați în piese de teatru interactive, numere de magie și alte jocuri și activități culturale. Pe parcursul celor trei zile, întreaga familie va putea să participe la concursuri distractive, activități de olărit, vor picta, se vor juca și  vor petrece timp împreună. Pentru spectatorii cei mai mici vor fi puse în scenă o serie de jocuri menite să îi țină conectați la magia poveștilor, să învețe cântecele, să interacționeze cu alți copii, să participe în echipă la activități sau să ia parte la jocuri de rol.

„Familia are un rol extrem de important în conturarea personalitătii, deoarece fiecare dintre noi alegem un model de urmat din cadrul familiei. În această eră a vitezei, în care timpul este prea scurt pentru orice, chiar și pentru a petrece timp prețios împreună cu familia, am considerat că este absolut necesară organizarea  unui astfel de eveniment în aer liber, în cadrul căruia să se renunțe cât mai mult posibil la tehnologie și toți membrii familiei, de la copii până la bunici să participe împreună la activități și concursuri”, spun organizatorii.
Anul acesta, la Festivalul Familiei, Alina Eremia și Andra Gogan vor urca pe scenă duminică, 27mai. De asemenea, în ambele zile, vor avea loc diferite concursuri și jocuri interactive pentru întreaga familie, moderate de echipa Serious Fun și actorii de la Hocus Pocus Trulala.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus