Marţi,
23.07.2024
Partial Noros
Acum
30°C

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu sărbătorește Copilăria

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu sărbătorește Copilăria

Ca în fiecare an, Compartimentul pentru Copii și Tineret al Bibliotecii Județeane ASTRA Sibiu sărbătorește starea de grație a Omului, copilăria.

Joi, 31 mai 2018, la ora 12:00, cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, sibienii sunt invitați la un spectacol dedicat tuturor copiilor, care va avea loc în Foaierul Bibliotecii (parter, corp B). Programul va fi unul încărcat cu momente speciale de dans sportiv, dans de societate, o expoziție de păpuși din toată lumea, o lansare de carte pentru copii, prezentare de costum popular și recitaluri de poezie.

Participanții se vor bucura de prezența unor artiști consacrați, precum și a unor artiști în devenire, după cum urmează, în ordinea intrării în fața publicului: ”Ursuleții năzdrăvani”, adică elevii de la Școala Gimnazială nr. 3 Cisnădie, coordonați de prof. înv. primar Neli Emereev, cu un moment de dans popular; Laurențiu Gabriel Hanea, de la Colegiul Economic George Barițiu Sibiu și Marcela Florina Ciocan, de Colegiul Tehnic „Cibinium” Sibium cu o reprezentație de dans sportiv; o lansare de carte de Poezii, o anatologie din lirica pentru cei mai mici cititori, realizată de bibliotecara Ana Coca,(CCT); o paradă a costumului popular, susținută de Laura Hanza, cls. a VII a B, Școala Gimnazială nr. 3, Cisnădie; un moment poetic realizat de elevii clasei a III a B de la Colegiul Național „Octavian Goga” Sibiu, coordonați de înv. Sanja Mitrică și un recital de muzică susținut de  Școala Gimnazială nr. 13, structură 12 cls a II-a S, coordonați de înv. Cătălina Minodora Dumitrean.

Programul va fi însoțit de o expoziție de păpuși din toată lumea din colecția actorului păpușar Dan Hândoreanu, care va anima câteva dintre ele, într-un recital de excepție.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus