Sâmbătă,
15.08.2020
Ploi Usoare
Acum
18°C

Se repară pasajele pietonale subterane (CP)

29 Mai 2018 19:57

Se repară pasajele pietonale subterane (CP)

Miercuri, 30 mai și joi, 31 mai pasajul pietonal subteran din fața Hotelului Continental Forum se va închide traficului pietonal pentru a permite efectuarea unor lucrări de reparații la scări și pavaj. Din acest motiv, pietonii sunt rugați să ocolească zona.

Lucrările de reparații sunt incluse în cadrul unui contract care prevede refacerea scărilor pasajului prin turnarea unei noi structuri de beton, placarea cu granit a treptelor, înlocuirea placajului de travertin de pe parapet și montarea unor rigole metalice noi pentru scurgerea apelor pluviale. Aceleași lucrări sunt prevăzute și în pasajul subteran de lângă magazinul Dumbrava, aflat și acesta în lucru în prezent.

În pasajul subteran de pe strada Lupeni sunt prevăzute de asemenea lucrări de refacere a tencuielilor și zugrăvelilor, precum și înlocuirea gresiei sparte sau dislocate. Lucrările în acest pasaj vor începe de săptămâna viitoare.

Contractul de reparații pentru toate cele trei pasaje subterane pietonale are o valoare de 267.000 de lei.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus