Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Vâlcean prins în Alba cu doi viței furați din Jina

Vâlcean prins în Alba cu doi viței furați din Jina

Poliţiştii din Zlatna l-au depistat pe un bărbat, din judeţul Vâlcea, în timp ce, fără a poseda permis, conducea un autoturism în care se aflau doi viţei furaţi din judeţul Sibiu.

La data de 9 iunie, în jurul orei 03.45, poliţiştii de siguranţă publică din Zlatna, în timp ce acţionau pe D.N. 74, pe raza localităţii Pătrîngeni, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism ce circula în direcţia Alba Iulia - Zlatna, transmit reprezentanții IPJ Alba.

Şoferul autoturismului nu a oprit la semnalul poliţiştilor, motiv pentru care poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, fiind găsit, abandonat, pe strada Gării din Zlatna.

În autoturism, pe bancheta din spate, au fost găsiţi doi viţei, de circa 6 săptămâni, pe care poliţiştii i-au scos din autoturismul abandonat şi i-au lăsat în custodia unui cetăţean din zonă.

Ulterior, poliţiştii l-au identificat pe şoferul autoturismului, un tânăr de 29 de ani, din comuna Olanu, judeţul Vâlcea, ce nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Din cercetări a rezultat că cei doi viţei găsiţi în autoturismul abandonat de acesta ar fi fost furaţi din comuna Jina, judeţul Sibiu.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt şi conducere fără permis precum şi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au fost comise aceste fapte.

foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus