Miercuri,
29.09.2021
Ploi Moderate
Acum
11°C

FITS Ziua 5: O nebunie de circ și un concert la Biserica Ursulinelor

FITS Ziua 5: O nebunie de circ și un concert la Biserica Ursulinelor

Circul este cuvântul cheie astăzi la Sibiu, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru. Cea de-a cincea zi a marelui eveniment reunește mai multe trupe spectaculoase în principalele spații outdoor de joc, dar și un concert care va duce publicul „pân' la rai”. 

De la ora 17:00, Adrian Naidin (violoncel/voce), Sorin Zlat (pian), Gabriel Bălașa (percuții) și Eugen Amarandei (bass) promit să trimită publicul prezent la Biserica Ursulinelor într-o altă dimensiune. Pân la rai se apropie de temele tradiționale, pentru a le explora profunzimile, redându-le viață în cele mai dinamice sunete ale jazz-ului contemporan. Amestec de tradițional și avangardă, tehnic și non-conformist, violoncelistul Adrian Naidin își testează imaginația într-un experiment acustic, alături de alți trei muzicieni.

pan-la-rai-2 (1)

Dansul frunzelor îi așteaptă pe amatorii festivalului în această după-amiază, de la ora 17:30, la un spectacol de care îi va captiva prin iluziile optice și aparițiile metamorfozante: o creatură fără cap în galop devine o insectă delicată, care, la rândul ei, se transformă într-o structură extraterestră târâtoare. Reprezentația va avea loc în Piața Habermann.

dansul-frunzelor-1

Într-o zi, un grup de călători excentrici decid să pornească într-o călătorie nemaipomenită. Încotro? Nimeni nu știe. Ei pur și simplu călătoresc nu doar în spațiul fizic în care se află, ci, în primul rând, în lumile lor interioare și imaginare. Aceștia depășesc granițele timpului și creează aventuri neobișnuite și spontane, iar azi, de la ora 18:00 ajung chiar în inima Sibiului, pe Pietonala Nicolae Bălcescu.

calatori-prin-timp-1

De la ora 21:30, trupa La Sbrindola promite un spectacol amuzant, plin de acrobații și câteva momente pirotehnice. Coregrafia celor doi italieni va fi îmbinată cu participarea câtorva persoane din public, garantând rețeta pentru un spectacol reușit în aer liber.

o-nebunie-de-circ-2

Pentru mai multe detalii despre evenimentele programate pe durata întregului festival, puteți accesa pagina oficială a festivalului, AICI.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus