Duminică,
04.06.2023
Innorat
Acum
13°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Weekend-ul de la jumătatea lunii iunie coincide cu ultimele trei zile ale Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. Totuși, câteva alte evenimente vor fi disponibile prin localurile din oraș.

Vineri, 15 iunie

La Cheers Irish Pub, de la ora 18:00, petrecăreții sunt așteptați la HVM Session Outside & Inside After. Intrarea la session-ul de muzică este gratuită, iar petrecerea va continua după ora 22:00 în interiorul Pub-ului, în limita locurilor disponibile.

Psihologul Mihai Copăceanu lansează în această seară, de la ora 19:00, cartea „Drogurile - o  carte obligatorie”. Volumul va fi prezentat publicului sibian la Cafe Wien, în prezența psihoterapeutului Vasile Șoaită.

lansare carte copaceanu

Aventura High Voltage Rock n' Roll merge mai departe, cu un nou concert susținut la Imperium Live Sibiu. Începând cu ora 21:00, toți cei care au chef de cântat sau de o bere rece, sunt așteptați pe scena localului. Rezervările se fac la numerele de telefon 0369 454 690 / 0745.391.481.

onenightstand concert imperium

Sâmbătă, 16 iunie

Sâmbătă dimineața cumpărăturile se fac la Piața Volantă Transilvania. De la 8:00 până la 14:00, în fața Sălii Transilvania, producătorii locali își scot la vânzare cele mai bune și sănătoase produse.

piata taraneasca transilvania2

Bulzul ciobănesc și tocana la ceaun vor fi vedetele din nou la Festivalul „Bujorul de munte”. Timp de două zile, oamenii sunt așteptați lângă barajul de la Gura Râului, la una din cele mai frumoase tradiții ale zonei. Sărbătoarea va începe sâmbătă, la ora 10:00. Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe pagina de facebook a festivalului.

bujorul de munte Duminică, 18 iunie

Ultima zi din săptămână este și ultima zi a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. Cei care sunt prin zonă se vor putea bucura de ultimele spectacole ale acestei ediții, programul fiind disponibil și pe pagina oficială de internet a FITS.

De asemenea, Festivalul „Bujorul de Munte” continuă cu cea de-a doua de activități.

Dacă niciuna dintre activități nu vă atrage, Cinematograful Arta oferă patru filme în programul de săptămâna aceasta, pentru toate vârstele și gusturile. Programul cinematografului poate fi consultat AICI.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus