Sâmbătă,
01.10.2022
Parțial Noros
Acum
16°C

Consorțiul RGE se întâlnește cu reprezentanții Horeca din Sibiu

Consorțiul RGE se întâlnește cu reprezentanții Horeca din Sibiu

Chefi, manageri de restaurante și de hoteluri din Sibiu sunt invitați la o întâlnire cu Consorțiul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019. Scopul acestei întâlniri este de a organiza rețeaua locală Horeca pentru anul ce urmează, în care Sibiul va deține titlul de Regiune Gastronomică Europeană. Întâlnirea este găzduită de Primăria Municipiului Sibiu și va avea loc în sala de consiliu, miercuri, 20 iunie, de la ora 14. Alături de reprezentanții rețelei sibiene Horeca vor participa reprezentanți ai Consiliului Județean, Primăriei Municipiului Sibiu, Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu, Universității Lucian Blaga și ai Asociației Județene de Turism. Evenimentul este organizat în colaborare cu platforma travelscounter.com.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus