Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Zilele Vecinătății ajung în cartierul Ștrand, la finalul lunii iunie

Zilele Vecinătății ajung în cartierul Ștrand, la finalul lunii iunie

Ajuns la cea de-a 5- a ediție, anul acesta festivalul "Zilele Vecinătății" se va muta în cartierul Ștrand în zona parcului anunțând 2 zile de distracție în perioada 23-24 iunie.

Festivalul „Zilele Vecinătăţii" îşi propune să reînvie tradiţia vecinătăţilor şi să transforme pentru câteva zile străzile cartierelor sibiene în spaţii de petrecere a timpului liber. Dorim să aducem în atenţia locuitorilor mediul în care trăiesc şi unde învaţă.

Pentru buna desfășurare a evenimentului se va închide strada Bihorului între intersecțiile Gorjului și Doljului începând de vineri 22 iunie ora 13:00 până luni 25 iunie, ora 08:00. Vor fi ocupate atât carosabilul cât și spațiile de parcare.

Organizatorii anunță că în cadrul festivalului, locuitorii cartierului Strand sunt aşteptaţi să îşi petreacă timpul la atelierele pentru copii şi concursurile de desene pe asfalt, urmărind demonstraţii de dans, sau pur şi simplu petrecându-şi timpul în parcul de distracţii ori la terasa.

afis general

Pe tot parcursul zilei de sâmbătă, copiii vor putea participa la ateliere de creatie si concursuri pregătite special pentru ei. Programul este continuat la scena amplasată în cadrul eveimentului unde vor urca pe rând micuțele balerine de la Școala de balet Arabesque, copiii de la Școala de Modeling și televiziune by Diana Cerciu, dansatorii de la Alegria Dance Studio și Dance Art Studio, Micuța FIFI și prietenii ei și Ioana Roxana Agârbicean iar evenimentul va fi încheiat cu un concert de zile mari susținut de Vescan.

Duminică, de la ora 19:00, participanții vor încinge hore și vor asculta un recital de muzică populară susținut de Ansamblul Ceata Junilor și invitații: Traian Stoita, Camelia Cosma Stoita, Alina Bica si Robert Tarnaveanu.

 

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

ofof

Acum 5 ani

ar trebui sa nu mai prinda concerte sau macar sa fie boicotat de public... http://www.turnulsfatului.ro/2018/06/14/replica-de-teolog-profesor-consilier-psd-ca-mai-mare-ca-tine-veci-poate-doar-ma-ta/
Raspunde

S

Acum 5 ani

Zici că suntem "vecinătate" de la tara, cu atata muzica populara. Nu că amaratul ăla de raper sau ce e ar fi mai bun.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus