Luni,
06.12.2021
Cer Senin
Acum
1°C

Zilele Vecinatății, în acest week-end, în cartierul Ștrand

Zilele Vecinatății, în acest week-end, în cartierul Ștrand

Festivalul „Zilele Vecinătăţii” îşi propune să reînvie tradiţia vecinătăţilor şi să transforme pentru câteva zile străzile cartierelor sibiene în spaţii de petrecere a timpului liber. Dorim să aducem în atenţia locuitorilor mediul în care trăiesc şi unde învaţă.

Ajuns la cea de-a 5- a ediție, anul acesta festivalul ”Zilele Vecinătății” se va muta în cartierul Ștrand în zona parcului anunțând 2 zile de distracție în perioada 23-24 iunie.

Pentru buna desfășurare a evenimentului se va închide strada Bihorului între intersecțiile Gorjului și Doljului începând de vineri 22 iunie ora 13:00 până luni 25 iunie, ora 08:00. Va fi ocupat atât carosabilul cât și spațiile de parcare.

Organizatorii anunță că în cadrul festivalului, locuitorii cartierului Strand sunt aşteptaţi să îşi petreacă timpul la atelierele pentru copii şi concursurile de desene pe asfalt, urmărind demonstraţii de dans, sau pur şi simplu petrecându-şi timpul în parcul de distracţii ori la terasa.

Sâmbăta, pe tot parcursul zilei copiii vor putea participa la ateliere de creatie si concursuri pregătite special pentru ei. Programul este continuat la scena amplasată în cadrul eveimentului unde vor urca pe rând micuțele balerine de la Școala de balet Arabesque, copiii de la Școala de Modeling și televiziune by Diana Cerciu, dansatorii de la Alegria Dance Studio și Dance Art Studio, Micuța FIFI și prietenii ei și Ioana Roxana Agârbicean iar evenimentul va fi încheiat cu un concert de zile mari susținut de Vescan.

 Duminică, de la ora 19:00, vom încinge hore și vom asculta un recital de muzică populară susținut de către Ansamblul Ceata Junilor și invitații lor: Traian Stoiță, Camelia Cosma Stoiță, Alina Bica si Robert Târnăveanu.

Zilele Vecinătății este un eveniment cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Neamtu

Acum 3 ani

Iar se organizeaza mizeria asta de balci ? Organizati-l undeva pe camp, in afara orasului si duceti toti cocalarii si samantarii acolo.
Raspunde

Veronica Alamoreanu

Acum 3 ani

Ne dorim standuri cu indragitii mititei si ciorba de burta, produsele de suflet ale sibienilor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus