Vineri,
27.05.2022
Acum
0°C

Record de viteză pe autostrada Sibiu-Deva: 219 km/h

Record de viteză pe autostrada Sibiu-Deva: 219 km/h

Un bucureștean a rămas fără permis de conducere după ce poliția l-a prins circulând pe autostrada Sibiu-Deva cu 219 km/h.

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române au depistat, săptămâna trecută, 43 de persoane care conduceau cu viteze de peste 180 kilometri la oră şi zece aflate la volan în stare de ebrietate. Cea mai mare viteză înregistrată de radar a fost de 219 kilometri la oră, iar cea mai mare valoare de alcoolemie indicată de aparatul Drager a fost de 0,85 mg/l în aerul expirat.

În perioada 25 iunie – 1 iulie, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române au acţionat pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi creşterea siguranţei rutiere. În această perioadă, poliţiştii au depistat 43 de şoferi, cu vârste cuprinse între 19 şi 59 de ani, care au depăşit limita legală de viteză pe autostrăzi, deplasându-se cu viteze cuprinse între 181 kilometri la oră şi 219 kilometri la oră.

Astfel, pe Autostrada A1, 28 de şoferi au fost înregistraţi circulând cu viteze mari, pe Autostrada A2, aparatele radar au înregistrat 6 conducători auto care se deplasau cu viteze cuprinse între 181 km/h şi 216 km/h, iar pe autostrada A3, poliţiştii au depistat alţi 9 şoferi care au depăşit limita legală de viteză, având viteze cuprinse între 181 km/h şi 204 km/h.

Viteza maximă a fost înregistrată pe autostrada A1 Sibiu-Deva, unde poliţiştii au depistat un bărbat, de 42 de ani, din Bucureşti, ce conducea cu viteza de 219 km/h.

Într-unul dintre cazuri, poliţiştii au depistat un conducător auto, care conducea fără a avea acest drept, iar altă persoană se deplasa pe banda de urgenţă a autostrăzii A2, pe sensul de mers Constanţa-Bucureşti.

Toţi şoferii depistaţi au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi cuprinse între 1.305 şi 2.464 de lei, iar ca măsură complementară, le-au fost reţinute permisele de conducere, pentru 90 de zile.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus