Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Patru sibieni, bănuiți că au furat 40 kg de teavă de cupru. Prejudiciu de 6.000 de lei

Patru sibieni, bănuiți că au furat 40 kg de teavă de cupru. Prejudiciu de 6.000 de lei

Patru sibieni au fost reținuți, ieri, 10 iunie, aceștia fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, transmit reprezentanții IPJ Sibiu. În continuarea cercetărilor privind infracțiunea de furt calificat săvârșită în dauna unei societăți comerciale din municipiul Sibiu din incinta căreia, în noaptea de 24/25 iunie, persoane necunoscute au sustras aproximativ 40 kg de țeavă de cupru, în valoare de 6.000 de lei, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Sibiu au identificat și prins patru bărbați cu vârste cuprinse între 17 și 24 de ani, domiciliați în județul Sibiu, bănuiți de săvârșirea faptei care face obiectul dosarului penal. Față de cei patru sibieni s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Alb Negru

Acum 5 ani

acum nu mai zicem cetateni romani...sau romi...zicem sibieni...de turnisor? Sau din broscarie ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus