Duminică,
09.05.2021
Partial Noros
Acum
4°C

Micile afaceri. Caier - Magazin cu haine unicat în centrul Sibiului

Micile afaceri. Caier - Magazin cu haine unicat în centrul Sibiului

Au renunțat la carierele lor și au ales să se ocupe de fashion și nu oricum, ci într-un stil unic, simplu, dar de mare efect. Cam așa se rezumă povestea a trei femei care au căutat toată viața haine din materiale de calitate și cu croieli pe măsură și au fost dezamăgite de aceea ce au găsit - haine en gros, pline de paiete, buzunare și multe briz briz-uri și realizate din materiale care „rănesc pielea”, spun ele. Așa că și-au deschis propria afacere, un magazin chic cu haine unicat, din materiale fine, cu croieli de mână, chiar în centrul orașului. 

Caier, un magazin mic cu un atelier de croitorie în spate, promite fiecărui client care îi trece pragul un material de calitate și o haină unicat și comfortabilă. Fie că e vorba despre o îmbrăcăminte „de toată ziua” sau de una elegantă, de seară, proprietarele magazinului vor face tot ce le stă în putință ca haina să iasă exact așa cum își dorește clientul. Cu un detaliu în plus - comanda va purta și amprenta stilului celui care o va purta.

„Conceptul nostru a apărut practic din necesitatea de a avea pe piață lucruri de bună calitate. Din perspectiva noastră calitatea înseamnă o țesătură naturală în primul rând, fie că vorbim de ie naturală, cânepă, mătase, lână, precum și reinventarea unor lucruri care să nu fie atât de pompoase și sofisticate, să fie casual, să te simți bine atunci când le porți. Simplitatea este cel mai greu lucru de obținut. Avem nevoie de foarte puțin ca să avem efectul dorit”, spune Simona.
caier micile afaceri

Unul din cele mai importante aspecte ale acestor haine este faptul că sunt foarte versatile. O rochie poate fi purtată atât într-o atmosferă degajată cât și într-un cadru mai elegant.

„Mergem pe lucruri urbane. Rochiile sunt foarte versatile în sensul că poți să iei o pereche de teniși la o rochie și să te simți și să arăți foarte bine sau poți să accesorizezi cu o pereche de pantofi și un lănțișor și sari direct în sfera mai elegantă. Pentru că suntem mereu pe fugă, am dorit să realizăm niște haine care să fie pretabile pentru o femeie foarte ocupată și, bineînțeles, să fie de calitate - să nu simți că transpiri, să nu te simți incomod dacă porți haina prea mult timp într-o zi”
Toate hainele sunt unicat. Clientele care doresc un anumit model de rochie din magazin, dar mărimea este prea mare, vor beneficia de modificări în mod gratuit, chiar acolo, în micul atelier din spate. Pentru cele care găsesc un model pe gustul lor dar le este prea mică haina aleasă, se va găsi o soluție - va fi croită o altă rochie asemănătoare, dar cu amprenta stilului personal al clientei. Niciodată o haină nu va fi identică cu cealaltă, spun fetele.
„De ce ai vrea să ai un lucru la fel, dacă eu pot să concep ceva special pentru tine, alături de tine? Dacă ai o idee o putem pune în practică sau poți să te lași ghidată de noi. Ne spui despre ce eveniment este vorba sau ce anume îți dorești, iar noi vom realiza acel lucru sau te vom ajuta să descoperi ce îți dorești să porți. Vreau ca fiecare femeie să se simtă specială în haina pe care alege să o poarte”
caier micile afaceri

Mai mult decât să vândă lucrurile pe care le au expuse în magazin, fetele își doresc să ofere celor care trec pragul magazinului lor un mediu plăcut, relaxant, în care oamenii să nu se simtă obligați să cumpere ceva, ci să își dorească să se întoarcă mereu.

Magazinul Caier poate fi găsit pe strada Avram Iancu din Sibiu, pe facebook sau la numărul de telefon 0748 210 057.

caier micile afaceri caier micile afaceri

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

coco chanel

Acum 2 ani

Dar preturile? Pe masura, nu? nu se poate altfel...
Raspunde

Nicoleta din V Aurie

Acum 2 ani

SUCCES fetelor !! asa ceva trebuia de mult la SIBIU ! BRAVO -
Raspunde

Iubitoare de artã

Acum 2 ani

Preţurile sunt accesibile, chiar mai ieftine faţă de Dumbrava :)) Pănă la urmă arta, frumosul, simplul "costă " . Bravoooo, fetele drăguţe și cu "gust" ! :) :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus