Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
6°C

Peste o mie de joburi vacante în Sibiu. Industria la putere pe Magnet CV

Peste o mie de joburi vacante în Sibiu. Industria la putere pe Magnet CV

Conform celor mai noi date ale AJOFM, Sibiul se numără în luna iulie printre județele cu cea mai activă și diversificată piață a muncii din țară.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu anunță că la nivelul judeţului Sibiu sunt disponibile 1.437 locuri de muncă vacante oferite de 95 angajatori.

”Din totalul locurilor de muncă oferite 148 de  posturi se adresează persoanelor cu studii superioare şi anume: analist calitate, asistent manager, fizician, inginer instalaţii pentru construcţii, inginer textile,pielărie, inginer de sistem în informatică, inginer producţie,  inspector de specialitate în administraţia publică, logistician gestiune flux, manager de zonă, manager proiect, muzeograf, proiectant inginer mecanic, redactor,  şef proiect etc., în timp ce 1.289 posturi sunt pentru persoanele cu studii primare, gimnaziale, profesionale, liceale, post-liceale sau fără studii”, explică specialiștii în domeniu.
Pe Magnetcv.ro, portalul numărul 1 de angajări din Sibiu, în această perioadă există o cerere foarte mare de ingineri și tehnicieni din partea companiilor care acționează în sectorul industriei.

Spre exemplu, SC Automecanica Medias SRL, angajează zilele acestea lacatus mecanic, în vreme ce SC A&C Electric-Tech SRL, firmă producătoare de echipamente automatizate pentru industrie, vrea să angajeze electrician montator și lăcătuș mecanic.

Mai mult decat atat, Caucho Metal Products, Societate româno-spaniolă specializata în domeniul automotive are nevoie de ingineri chimiști, operatori presă și operatori verificare, în timp ce RUD Florian Rieger, firmă producătoare de lanțuri antiderapante intenționează să angajeze la Sibiu reglori, operatori, sudori și montatori.

Nu în ultimul rând, Gühring - unul dintre liderii mondiali in producția sculelor așchietoare de precizie, recrutează tehnicieni și operatori, iar HARTING, lider de piață pe segmentul producției de solenoizi și electromagneți are nevoie de ingineri producție, șef de linie, operatori și tehnicieni.

Toate anunțurile amintite mai sus se găsesc detaliate pe magnetcv.ro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus