Marţi,
23.07.2024
Partial Noros
Acum
31°C

Lansare: primul album al trupelor sibiene, compilaţia Sibiu Sounds – TOGETHER

Lansare: primul album al trupelor sibiene, compilaţia Sibiu Sounds – TOGETHER

Festivalul Sibiu Sounds debutează vineri, 20 iulie, cu o primă ediție în Habermann Markt, iar odată cu el se lansează și prima compilație muzicală pe care vor fi incluși exclusiv artiști locali - "Sibiu Sounds Together 2018".

Albumul va putea fi achiziționat la prețul de 25 de lei atât de la Librăria Habitus, cât și din standul special amenajat la Sibiu Sounds Festival, în Habermann Markt. Acesta va reuni 13 melodii originale, care au fost masterizate și întrunesc toate cerințele unui suport discografic.

„Achiziționarea compilației va susține și încuraja artiștii locali, în sensul că aceștia vor fi motivați să creeze muzică nouă, originală, care să fie inclusă anual în acest album de colecție. Ne dorim, astfel, ca industria muzicală sibiană să se dezvolte și să se impună la nivel național și internațional”, declară organizatorii Sibiu Sounds Festival.

CD2-2,3

Artiștii și trupele locale incluse pe album sunt: Aeon Sun, Changeover, E-An-Na, Esu, Evergreed, Guilty Lemon, OneNightStand, Ora de Foc, Revolver, Sergiu Bolotă, Suburbia11, The Noise, Wildchild.

vizual cumpara CD-ul

3 zile de concerte live cu peste 20 de trupe si artisti sibieni,

in cadrul Sibiu Original Sounds. Live

Piata Habermann va fi gazdui 3 zile de concerte cu un line-up alcatuit exclusiv din artisti si trupe locale. Evenimentul apare ca un răspuns la nevoile comunității muzicienilor sibieni, si are ca scop promovarea acestora in randul publicului larg.. „Există o comunitate de artiști foarte talentați care ar avea nevoie doar de mai multă promovare și poate puțină provocare, pentru a se autodepăși, de a crea muzică bună. Prin Sibiu Sounds încercăm să facem mai multe  lucruri: să aducem muzicienii în fața publicului sibian, să-i facem pe sibieni să conștientizeze că artiștii locali ar fi bine să fie susținuti de fiecare dintre noi, să-i stimulăm pe artiști să creeze mai mult, să aducem la Sibiu oameni care să-i învețe pe muzicieni să se promoveze și, nu în ultimul rând, să arătăm tuturor această mișcare muzicală a noastră, să facem să se audă de „sunetul” Sibiului”, spune Ilie Manole, unul dintre organizatori si unul din cei mai respectati artisti sibieni. Sibiu Sounds este organizat în parteneriat de Asociația ART Factory Transilvania și Asociația Culturală Play, fiind cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu, AFCN si , Consiliul Local Sibiu. Detalii pe facebook/SibiuSound.

CD4-6,7

Line-Up Concerte:

Vineri, 20 iulie, orele 18.00 – 23.00 : Vlad Parau / Young Till Death & Iron Kids – Kolorat dance Studio / Ora de Foc / Guilty Lemonn / Aeon Sun / The Noise / Sergiu Bolota / Red Rod / ESU- Basilivio / Onenightstand

Sambata, 21 iulie, orele 18.00 – 23.00 : Ad-Hoc / Milo / Charlie Falamas / Ela Sol / Wildchild / Suspect / Suburbia 11 / Revolver / Evergreed / E-An-Na

Duminica, 22 iulie, intreorele 19.00 – 23.00 : Lipiciosii / Florin Thomits / Antract / Riff / All Togethere

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

manea

Acum 6 ani

Drepturile de autor cui apartin ? Uite asa exploateaza astia copiii…..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus