Luni,
27.09.2021
Ceata
Acum
7°C

Firea a aprobat mitingul diasporei. La protest sunt anunțați un milion de oameni

Firea a aprobat mitingul diasporei. La protest sunt anunțați un milion de oameni

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a aprobat mitingul Diasporei de pe data de 10 august, la care organizatorii au anunţat prezenţa a unui milion de persoane. Traficul va fi restricţionat pe mai multe străzi din jurul Pieţei Victoriei din Capitală.

„În urma întâlnirii de lucru cu reprezentanţii tuturor instituţiilor responsabile de ordinea, liniştea publică şi siguranţa cetăţenilor - Prefectura Capitalei, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Brigada de Poliţie Rutieră, Poliţia Locală, Jandarmeria, S.R.I., R.A.T.B., Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, precum şi reprezentanţi ai Direcţiilor din Primăria Capitalei cu atribuţii în acest domeniu - Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a aprobat solicitarea Federaţiei Românilor de Pretutindeni de a organiza o manifestaţie de protest în Piaţa Victoriei, în data la 10 august 2018, la care sunt anunţate să participe 1 milion de persoane”, se arată într-un comunicat al Primăria Capitalei, remis luni MEDIAFAX.

Mai multe străzi din Bucureşti vor fi închise în ziua protestului.

Comentarii

7 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Mirela Vecerzan

Acum 3 ani

Vor veni 1000 de hipsteri șomeri rezistenți! Cei care au plecat în străinătate au trădat România si glia strămoșească si trebuie dafi afară din biserica ortodoxă! Se va vedea ca Romania de tradiție, care iubeste glia strabuna înseamnă PSD, bunăstare, dezvoltare si iubire de patrie!
Raspunde

Anonymus

Acum 3 ani

si tu sper sa nu te inmultesti niciodata ca ar fi pacat sincer si tot aceasi samanta de proasta calitate ar iesi... mergi la biserica si mai pupa niste moaste, poate unele cu Dragnea ca se pare ca ai mare nevoie :)
Raspunde

protestantul

Acum 3 ani

Sa nu fim asa de dogmatici! Poate vor veni 200-250 000 de oameni, dar nu mai multi... Si pt. ce fac miting?
Raspunde

rosu

Acum 3 ani

Unde vor face pipi si kk?
Raspunde

elevul bula

Acum 3 ani

Buna intrebare! Daca dna Firea le asigura toalete ecologice astfel incat sa nu aiba loc incidente in nadragii protestatarilor, zau ca mai merita un mandat de primareasa!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Mirelian Vascauteanu

Acum 3 ani

Daca ar fi d-na Firea primar la Sibiu, ar arata si oraselul vostru cat de cat civilizat, nu sa cada cladirile istorice sasesti in cap si sa omoare oameni, sibieni fuduli!
Raspunde

Florin

Acum 3 ani

Atentie ce le dati sa striga ca astia nu mai stie sa parlare bene romaneste .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus