Duminică,
23.06.2024
Cer Senin
Acum
21°C

VIDEO Cad pietre pe Transfăgărășan. Sensul de urcare lângă Bâlea Cascadă e blocat

VIDEO Cad pietre pe Transfăgărășan. Sensul de urcare lângă Bâlea Cascadă e blocat

Actualizare 19:20 Porțiunea de carosabil afectată de căderile de pietre a fost curățată, însă drumaruu au instalat un indicator care avertizează șoferii despre acest fenomen în zona respectivă.

indicator transfagarasan2

indicator transfagarasan

Știre inițială: Inspectoratul Județean al Poliției Sibiu anunță că sensul de urcare al DN7 C (Transfăgărășan) a fost blocat pentru aproximativ o oră, în apropiere de Bâlea Cascadă.

Polițiștii anunță că la km 132 + 800 m de pe cel mai spectaculos drum din România, în apropiere de Bâlea Cascadă traficul se desfășoară alternativ ca urmare a căderilor de pietre de pe versanți.

Sensul de urcare e blocat, iar cădăreile de peitre nu au provocat victime, precizează IPJ Sibiu.

Actualizare: La ora 19:00, traficul a revenit la normal pe ambele benzi. „Zona a fost semnalizată pentru că din cauza ploilor abundente fenomenul se poate repeta”, a anunțat și Direcția Regională de Drumuri Brașov.

pietre transfagarasan2

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus