Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
7°C

Baia Populară Sibiu se închide de la 1 august (CP)

Baia Populară Sibiu se închide de la 1 august (CP)

Baia Populară Sibiu se va închide publicului din 1 august. Într-o primă etapă se va elibera clădirea pentru a permite ulterior începerea lucrărilor de modernizare contractate cu finanţare din bugetul local.

Lucrările propriu-zise vor începe după obţinerea avizelor necesare din partea Direcţiei Judeţene de Cultură Sibiu şi a Inspectoratului de Stat în Construcţii, ultimele aprobări necesare documentaţiei tehnice.

Reamintim că lucrările în valoare de 12,1 milioane de lei includ reabilitarea structurii de rezistenţă a clădirii, modernizarea instalaţiilor, restaurarea elementelor istorice ale imobilului, modernizarea bazinului, diverse recompartimentări şi extinderi, precum şi instalarea unui sistem de monitorizare a clădirii pentru eficientizarea consumului de utilităţi.

Clienţii Băii Populare sunt rugaţi să dea dovadă de înţelegere faţă de disconfortul creat urmare a închiderii acesteia, investiţia urmând să îmbunătăţească condiţiile şi serviciile oferite de acest obiectiv public.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Nicoleta Casoltan

Acum 4 ani

Baia Populara, magazinul Dumbrava si Obor, locuri esentiale pentru nivelul Sibiului!
Raspunde

Hasibusi

Acum 4 ani

te deranjeaza cuvintul BAIE ? mai spalate !
Raspunde

Ertyh

Acum 4 ani

Ați uitat piața cibin
Raspunde

Sica Vestemean

Acum 4 ani

Am luat ciupearca de acolo ca nu ne-a lasat sa intram cu sapun de rufe!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus