Vineri,
03.07.2020
Partial Noros
Acum
18°C

Video. Stradă transformată în râu, la Cisnădie. Inundații și la Sadu

26 Iulie 2018 22:00

Video. Stradă transformată în râu, la Cisnădie. Inundații și la Sadu

15 minute de ploaie torențială a transformat o stradă din Cisnădie într-un adevărat râu, pe care mașinile de-abia puteau trece. Pompierii si Serviciul VoluntarCisnădie au intervenit până acum pentru evacucuarea apei din două pivnițe la Cisnădie. Din fericire, apa este în retragere. Nu sunt locuințe inundate până acum.

Două echipaje de pompieri din cadrul Detasamentului Sibiu se deplasează cu două motopompe pentru evacuarea apei, în localitățile Cisnădie și Sadu, transmit reprezentanții ISU. În Cisnădie a fost inundată o stradă și curțile caselor.

Comentarii

3 comentarii

Ionu Muntilor

Acum 1 an

E o veche problema dar cine sa-i dea atentie?
Raspunde

...

Acum 1 an

din pacate nici cartierele "moderne"/noi nu sunt facute sa reziste la 15 minute de ploaie mai serioasa. Ajungi sa te intrebi de ce mai platim urbanisti si arhitecti
Raspunde

Anonymus

Acum 1 an

intrebare de baraj: pivnitele nu fac parte tot din locuinte? nu sunt alea oamenilor? "...pentru evacucuarea apei din două pivnițe la Cisnădie. Din fericire, apa este în retragere. Nu sunt locuințe inundate până acum." vai si amar de ea ziaristica...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus