Vineri,
28.01.2022
Innorat
Acum
3°C

Pasionați de scutere Vespa din toată Europa vin la Sibiu

Pasionați de scutere Vespa din toată Europa vin la Sibiu

Sibiul găzduiește începând de mâine întâlnirea pasionaților de scutere Vespa din toată Europa.

Evenimentul este organizat de Vespa Club România și aduce la Sibiu aproape o sută de iubitori ai celebrelor scutere italiene, între care aproximativ 60 de participanți din străinătate.

”Am ales Sibiul pentru a găzdui acest eveniment datorită frumuseții centrului vechi precum și poziționării între cele doua rute importante: Transalpina și Transfăgărășan. Vor lua parte aproximativ 60 participanți din străinătate: Serbia, Croația, Italia, Franța, Belgia, Luxemburg, Cehia, Germania, Ungaria, Polonia, Slovacia și Slovenia”, a declarat pentru Turnul Sfatului, Cristian Turcin, președintele Club Vespa România.
Frumoasele scutere vor pot fi admirate începând de joi, 9 august, de la ora 15:00, în parcarea de la Cazarma 90. Punctul de întâlnire al invitaților va fi Lilis Cafe din Piața Mică.

Sibiul este punctul de plecare pentru participanții la întâlnire, în următoarele zile aceștia având pregătite o serie de excursii pe Transfăgărășan, Transalpina, cu vizite în Alba Iulia și Sighișoara. În total, aceștia vor parcurge peste 650 de km pe scutere.

Sursa foto

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus