Sâmbătă,
28.01.2023
Ceata
Acum
0°C

Sibiu, sat frumos. Centru istoric, căruță, sens interzis... FOTO

Sibiu, sat frumos. Centru istoric, căruță, sens interzis... FOTO

O sibiancă a postat pe Facebook o imagine cu o căruță care circulă pe sens interzis, pe strada 9 Mai. ”Suntem pe str. 9 Mai din Sibiu.... sens unic!!!!! Nu vreți să știți cât sunt de "curajoși" mitocanii.

Poate poliția rutieră să rezolve problema, pentru că așa ceva nu este de tolerat. Sfidarea din partea lor pune capac la tot și toate! Ar fi minunat să știm și rezultatul”, a scris în postare.

38752173_1681774328597946_7012844775824949248_n

Art. 71. – (1) din Codul rutier prevede că ”sunt interzise accesul și deplasarea vehiculelor cu tracțiune animală, a mașinilor și utilajelor autopropulsate utilizate în lucrări de construcții, agricole și forestiere, a animalelor de povară, de tracțiune sau de călărie, precum și a animalelor izolate sau în turmă pe drumurile naționale, în municipii și pe drumurile la începutul cărora exista indicatoare de interzicere a accesului”.

Conform legii, căruţaşii prinşi circulând pe drumurile naţionale pot fi sacţionaţi cu o amendă între 9 şi 20 de puncte (între 720 şi 1.600 de lei).

Sursa foto: Facebook/Maria Silvia Lupu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

ionc

Acum 4 ani

acel conducatori de atelasi nu are permis si asa nu stie ce are voie si ce nu.
Raspunde

marinica de la horezu

Acum 4 ani

si ce daca ca carutele merge prin toate marele orase din iuropa numa la noi la vilcea nu vezi carute si ie fara farmec orasu fara carute ieu chiar ma-m dat cu caruta pin viena si chiar si pin londa ie super
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus