Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
6°C

ISU Sibiu va avea o nouă subunitate de intervenție, în Șelimbăr

ISU Sibiu va avea o nouă subunitate de intervenție, în Șelimbăr

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Cpt. Dumitru Croitoru" al județului Sibiu va avea o nouă subunitate de intervenție, în localitatea Șelimbăr.

Spațiul în care salvatorii îşi vor desfăşura activitatea va fi pus la dispoziţie şi amenajat de Primăria Șelimbăr. Operaționalizarea noii subunități a fost fundamentată pe analiza de riscuri și vulnerabilități specifice, generate de extinderea demografică și industrială.

Noua subunitate de pompieri va fi deservită de autospeciale de intervenție și ambulanțe SMURD, încadrate cu pompieri, care vor putea răspunde în timp optim solicitărilor cetățenilor, asigurând și asistența medicală de urgență, indiferent de locul şi momentul unde se produce situaţia de urgenţă.

 

Foto: arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus