Sâmbătă,
24.07.2021
Cer Senin
Acum
19°C

Sibiul, una dintre atracțiile principale ale Transilvania Train

Sibiul, una dintre atracțiile principale ale Transilvania Train

Proiectul Transilvania Train, o călătorie cu trenul prin inima Transilvaniei, începe din nou în Brașov, săptămâna aceasta. Excursia inițiatică este programată să înceapă pe 22 august, iar cei interesați vor avea ocazia sa exploreze cele mai frumoase zone ale Transilvaniei, trenul ajungând și la Sibiu.

Pasionații de călătorii cu trenul și de experiențe culturale vor avea la dispoziție cinci zile pentru a explora cultura și istoria Transilvaniei pe parcursul a 600 km plini de povești. Pe perioada călătoriei, turiștii vor avea ocazia de a vedea 20 de fortificații, 15 ateliere de meșteșuguri tradiționale, un workshop gastronomic în Sebeș, 2 concerte în Biserica Evanghelică din Sebeș și în centrul istoric al Sibiului, dar și 2 petreceri tradiționale.

„Am gândit două evenimente deschise publicului, nu doar participanților Transilvania Train, în așa fel încât să oferim oricui ocazia să întrevadă ce înseamnă, de fapt, această experiență turistică. Așadar, concertul de orgă din Biserica Evanghelică de la Sebeș, în 25 august și cel al Orchestrei Filarmonicii Sibiu, pe strada Cetății, în 26 august vor fi cu acces liber”, spune Oana Pricop, co-fondator Transilvania Train.
Proiectul Transilvania Train este organizat prin parteneriatul cu CFR Calatori, iar trenul care va fi constant la dispoziția grupului cuprinde vagoane de tip bar-bistro, unde vor fi organizate degustări de produse sub supravegherea unui chef, alături de vinuri și băuturi locale.

 

Sursa: comunicate.wall-street.ro

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Alex

Acum 2 ani

Halatul, cat e halatul?!?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus