Duminică,
05.02.2023
Ceata
Acum
-5°C

Aproape 7000 de vizitatori, în week-end, în Muzeul Astra

Aproape 7000 de vizitatori, în week-end, în Muzeul Astra

În perioada 25-26 august 2018, Muzeul ASTRA a înregistrat 6858 vizitatori.

În acest interval, au avut loc aici un concert de muzică electronică și folk-rock, cu tulnice, drâmbe și fluiere, susținut de artistul Mircea Florian și trupa sa. Concertul face parte din programul Țăranul român de la Război la Unire , o inițiativă derulată prin Programul Centenar, finanțată de Ministerul Culturii și Identității Naționale, Departamentul Identitate Națională - România Centenară.

De asemenea, la Târgul de țară din Muzeul în aer liber, alături de producătorii din Sibiu s-au aflat și producătorii hunedoreni ai Asociației producătorilor de produse tradiționale și ecologice Hunedoara, care au venit cu: brânzeturi din lapte de vacă și oaie, pâine, gogoși, hencleș, plăcinte, dulcețuri, siropuri, plăcinte pădurenești și diverse sortimente de produse apicole.

 Produse Hunedoara

Acțiunile Muzeului ASTRA sunt posibile prin finanțarea Consiliului Județean Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Circa Dragos

Acum 4 ani

Domnule Reporter Oare câți spectatori au fost la concertul Mircea Florian ??? Nu trebuia mai multa publicitate ptr acest concert de-a dreptul senzațional???? Ce ziceți.......
Raspunde

Silviu

Acum 4 ani

Am fost sambata dimineata in muzeu, se pregatea scena, se carau boxe, etc. Nu era nici macar un afis sau un baner cu spectacolul care urma sa se intample. Acum am aflat.... cam tarziu din pacate.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus