Luni,
04.12.2023
Parțial Noros
Acum
-2°C

Programul Bibliotecii Județene ASTRA se prelungește. Vom putea împrumuta cărți și sâmbăta

Programul Bibliotecii Județene ASTRA se prelungește. Vom putea împrumuta cărți și sâmbăta

Sediul central al Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu va avea program de lucru cu publicul și în zilele de sâmbătă, în intervalul orar 9:00 – 13:00, începând din 8 septembrie.

Cei interesați vor putea accesa și în weekend Compartimentul pentru Copii și Tineret (Corp B, etajul 1), Compartimentul pentru Adulți și Sala de Lectură (Corp B, etajele 4 și 5), situate în sediul central al bibliotecii (Str. G. Barițiu, nr. 7, Sibiu).

„Considerând accesibilitatea drept una din funcțiile esențiale ale bibliotecii și cunoscând îndeaproape nevoile utilizatorilor noștri, am făcut tot posibilul să punem în practică această prelungire a programului de lucru în zilele de sâmbătă. De aceea ne bucură faptul că putem acum să dăm curs solicitărilor pasionaților de studiu și lectură și să atragem alte categorii de cititori care nu reușesc să ajungă la bibliotecă în timpul săptămânii.” – Silviu Borș, directorul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu.
biblioteca astra (4)

În prezent, Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu deține numeroase colecţii de documente din toate domeniile cunoaşterii: carte românească şi străină, publicații periodice românești și străine, colecţii de materiale audio și audiovizuale, manuscrise, documente de corespondență, documente iconografice, carte veche românească și străină, cărți rare, documente cartografice, ex-libris-uri, decorații și altele. Întregul fond al bibliotecii, constituit, organizat şi dezvoltat sistematic în cei peste 150 de ani de existenţă, este pus la dispoziția publicului larg prin intermediul compartimentelor de împrumut din sediul central și cele cinci filiale.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

cititorul

Acum 5 ani

Groazni! Fetele nu merita si ele zilele de week-end?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus