Luni,
20.09.2021
Partial Noros
Acum
8°C

Secția Neurologie a Spitalului Județean va fi nouă peste 2 ani

Secția Neurologie a Spitalului Județean va fi nouă peste 2 ani

Consiliul Județean Sibiu anunță că a semnat contractul pentru reabilitarea Secției Neurologie, iar termenul de finalizare a proiectului este de 2 ani.

Constractul pentru reabilitarea Secției clinice de neurologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu a fost semnat în ultimele zile ale lunii august. De realizarea proiectului se va ocupa o asociere formată din două firme sibiene: SC Construcții SA și SC Sfera Con SRL.

Valoarea contractului este de 9.824.432,32 lei fără TVA, iar durata de finalizare este de 24 de luni, anunță autoritățile județene. Astfel, timp de 2 luni va avea loc proiectarea, iar în următoarele 22 luni - execuția lucrărilor.

Reabilitarea, modernizarea și echiparea secției clinice de neurologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu este un proiect finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, valoarea lui cifrându-se la peste 29 milioane lei. În prezent, Secția Clinică de Neurologie dispune de 75 de paturi și dispune de ecograf Doppler, electroencefalograf Neuro Spectrum 4, Electromiograf, electrocardiograf.

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus