Marţi,
31.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-0°C

Viorica Dăncilă despre autostrada Sibiu Pitești: Am trimis Corpul de control să vadă care sunt problemele

Viorica Dăncilă despre autostrada Sibiu Pitești: Am trimis Corpul de control să vadă care sunt problemele

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, vineri, că a trimis Corpul de control pentru a identifica obstacolele care blochează demararea construcţiei tronsonului de autostradă dintre Piteşti şi Sibiu.

"Este adevărat, una dintre probleme este (...) infrastructura, am discutat despre autostrada Piteşti-Sibiu. Am explicat că, într-adevăr, pe tronsonul doi şi trei mai sunt probleme. Pentru a vedea exact care sunt aceste probleme, am trimis Corpul de control al primului-ministru, pentru a vedea care sunt obstacolele, dacă ele într-adevăr există, dar şi pentru a avea o imagine clară, pentru a înlătura anumite obstacole în calea efectuării acestei autostrăzi", a declarat Viorica Dăncilă, în timpul unei vizite la Uzina Dacia de la Mioveni.

Ea a adăugat că aşteaptă cât mai repede concluziile verificărilor, deoarece există şi în rândul populaţiei nemulţumiri în legătură cu modul în care se derulează proiectele de infrastructură.

"Eu sper să primesc răspunsul cât mai repede, am înţeles că pe tronsonul trei sunt câteva probleme geologice, aş vrea să văd care sunt aceste probleme, pentru a putea găsi o soluţie rapidă. Sunt convinsă că oamenii nu mai au răbdare, oamenii îşi doresc autostrăzi în România şi trebuie să vedem care sunt obstacolele care stau în calea construcţiei autostrăzilor, în afară de resursele financiare. Şi acest lucru m-a făcut să trimit Corpul de control (...). Pentru că ştim că unele dintre obstacole sunt reale, nu vreau să bănuiesc pe nimeni de lucruri ascunse, dar au existat şi obstacole care nu erau pliate pe realitate. Ştim de acei urşi care nu existau, de acei lilieci care, iarăşi, nu existau şi acest lucru ne face să fim mult mai atenţi şi să încercăm să revigorăm un pic lucrurile", a precizat premierul, citat de Agerpres.

În opinia sa, toţi cei care au blocat derularea unor proiecte de investiţii vor trebui să plece din posturile pe care le ocupă.

"Părerea mea este că toţi cei care au blocat sau care vor bloca de acum încolo trebuie să plece acasă, pentru că nu există o justificare ca să încerci să blochezi proiecte atât de importante, fie ele de infrastructură, fie şi alte proiecte (...). Noi vrem să vedem dacă există blocaje, să ridicăm aceste blocaje, dar nici să lăsăm ca aceste blocaje să se mai repete", a mai spus Viorica Dăncilă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

7 comentarii

rammstein

Acum 4 ani

"ca care"autostrada??....tuta asta nu stie in ce tara se afla daramite sa stie unde-i sibiul!!!..aleluia!!.....amin!!...
Raspunde

kokos

Acum 4 ani

Soros , agenturili straine si Iohannis impiedica constraucia autostrazii Sibiu-Pitesti!
Raspunde

Saint Bartholomew

Acum 4 ani

@kokos Sau mai degrabă imbecilitatea ăstora de pe la stat cu salarii îngroșate din pix, care-s ținuți în spate de pu***mea muncitoare.
Raspunde

ss

Acum 4 ani

asadar,infractorii astia,dupa 2 ani de guvernare ( si povesti peste povesti scrise in programul lor despre autostrazi ),sunt la stadiul de a vedea care sunt problemele.......nici o vb despre prima lopata sau despre faptul ca ( iarasi ),au taiat banii de autostrazi la rectificare....poate corpul de control va concluziona ca de vina sunt klingonienii,ca doar ei au in Romania toate parghiile puterii si nu pcr-ul de la putere
Raspunde

Liviug

Acum 4 ani

Astept pe cei din teleorman sa ne spuna unde sunt problemele. Incredibil cat tupeu, de 30 ani stam cu accidente aproape zilnice pe valea oltului si nimeni nu face nimic.
Raspunde

Hasibusi

Acum 4 ani

dar tu crezi ca cu autostrada se rezolva problemele conductori auto fara cultura cu carnet cumparat ? Nici in Uganda, cu strazi de pamint nu sunt atitea accidente ca in Romanistan. Ca astia de la PSD nu sint in stare de nimic este alta poveste..........
Raspunde

Cl. Anul politic

Acum 4 ani

Care sunt problemele ? De 28 de ani, problema numărul unu o reprezintă politicienii incompetenți și avizi de câștig. Partidele trec, autostrada rămâne...nefăcută.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus