Luni,
28.11.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Ciprian Anghel candidează la președinția Rețelei Naționale a Muzeelor din România

Ciprian Anghel candidează la președinția Rețelei Naționale a Muzeelor din România

Directorul CNM ASTRA, Ciprian Ștefan Anghel, și- aanunțat candidatura la președinția Rețelei Naționale a Muzeelor din România. ”Da! Îmi doresc și cu ajutorul tuturor, vom duce muzeele acolo unde le este locul!”, a anunțat directorul CNM ASTRA.

Rețeaua Națională a Muzeelor din România (RNMR) este cea mai mare organizație profesională dedicată muzeelor, cu peste 60 membri institutionați și membri individuali și este afiliatã la una dintre cele mai mari reţele pan-europene a muzeelor Networking of European Museum Organisations.

În cadrul viitoarei Adunări Generale a Rețelei Naționale a Muzeelor din România, ce va avea loc odată cu seminarul internațional ”Museums Meet Museums 2”, 5-6 octombrie 2018, vor avea loc alegeri pentru funcția de Președinte și pentru cele 6 locuri vacante de membru în cadrul Consiliului Director.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus