Marţi,
21.03.2023
Cer Senin
Acum
9°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Weekend-ul acesta gustăm din diferitele bunătăți de la Foodie Festival, în parcul Cetății, suntem invitați la câteva spectacole de teatru marca TNRS și nu în ultimul rând ascultăm multă muzică prin tot orașul.

Vineri, 14 septembrie

Sibiu Book Festival ne invită până duminică la lectură. De asemenea, organizatorii au pregătit pentru zilele de vineri și sâmbătă concerte de muzică unplugged. Ce este și mai important este că și anul acesta va continua campania de colectare şi donaţie de carte „Dai carte ai parte", la care puteți să contribuiți. Târgul este deschis pe toată durata zilei, iar seara va avea loc un concert susținut de Jul Baldovin,  de la ora 19:00, în Piața Mică.

Foodie Festival ne așteaptă până duminică în parcul Cetății. Aici, pe lângă secțiunea de FOOD TRUCK & BARURI, deschisă în intervalul orar 12 – 23, vizitatorii se mai pot bucura de o zonă amenajată pentru copii, între orele 16 – 22 și concerte seară de seară. Detalii AICI.

Program concerte vineri:

17 - DJ CampSauvage

19.45 - Helen

20.50 - The Pixels

22.15 - Dj Funkydrop

foodie foto 4

Teatrul Național Radu Stanca pune în scenă în această seară, de la ora 19:30, spectacolul Vulpoiul, la Ion Besoiu, Sala Studio. Într-o cabană izolată se retrag două femei tinere care hotărăsc să se rupa de lumea dezlănțuită de după un război devastator și dezumanizant. Sunt foarte bune prietene până când apare bărbatul pe care sunt nevoite să-l primească sub același acoperiș. Mai multe detalii și bilete veți găsi pe site-ul TNRS.

vulpoiul

Sâmbătă, 15 septembrie

Atelierele de meșterilit îi așteaptă pe copilași mâine dimineață, la orele 10:00 și 12:00, la Teatrul GONG.

Lunar, în perioada iunie-septembrie 2018, profesorul Cătălin Precup a dat strigarea pentru organizarea unor ateliere de pictură în aer liber. Rezultatele acestor ateliere, picturi realizate în Piața Mică din Sibiu de către elevi ai Școlii Populare de Arte și Meserii “Ilie Micu“, vor fi expuse în Oraşul Artiştilor în perioada 15-30 septembrie. Vizitatorii sunt așteptați între orele 11 și 22 să vadă creațiile.

orasul artistilor

Teatrul Gong le pregătește pentru weekend una din cele mai frumoase povești ale copilăriei. Povestea SAREA-N BUCATE după Petre Ispirescu va fi pusă în scenă de la ora 18:00.

La Sibiu Book Festival cântă sâmbătă seara, de la ora 19:00, Florin Thomits.

De la aceeași oră, în Piața Mare, este programat să înceapă Sibiu Music Fest. Vor urca pe scenă Smiley, Andra Gogan, Deep Central, Ioana Ignat, Andreea Balan, Liviu Teodorescu și Fly Project.

Programul Foodie Festival continuă în Cetății cu mâncăruri alese, dulciuri, multă voie bună pentru copii și concerte.

17 - DJ CampSauvage

19:45 - Eyedrops

21:15 - Toulouse Lautrec

Premiera spectacolului Hin und Her va avea loc de la ora 19:00, la Fabrica de Cultură. Mai multe detalii despre acest spectacol găsiți AICI.

Colaj distribuție premiera Hin und her - Încoace și încolo

Duminică, 16 septembrie

De duminică până pe 22 septembrie, părinții sunt așteptați să își petreacă timpul alături de copiii lor în cadrul unor ateliere interactive, la Orașul Artistilor. Începând cu ora 11:00.

Foodie oferă duminică o ultimă tură de concerte și ultima zi în care vizitatorii mai au șansa să deguste câte ceva de la food truck-urile din parcul Cetății.

17 - DJ CampSauvage

19.45 - Next Ex

21 - The Amsterdams

22.30 - Dj Funkydrop

Rug se joacă din nou la TNRS. Spectacolul în regia lui Armin Petras va fi pus în scenă la Fabrica de Cultură, de la ora 19:00. AICI detalii despre piesă.

Rug_D_Dumitru

Filmele săptămânii la Cinematograful ARTA pot fi consultate mai jos, iar programul de la sălile de cinema din cadrul Centrului Cultural Ion Besoiu se găsește AICI.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus