Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Cea mai mare plimbare cu animalele de companie, la Sibiu

Cea mai mare plimbare cu animalele de companie, la Sibiu

Toți cei care au prieteni blănoși sunt așteptați sâmbăta viitoare la o super-plimbare cu animalele de companie, prin parcul Sub Arini. Plimbarea va avea loc sâmbătă, 29 septembrie, atunci când în toată lumea se celebrează Cea Mai Amplă Plimbare Cu Animalele de Companie (World’s Largest Pet Walk).

Organizatorii evenimentului din Sibiu propun un traseu care va porni sâmbătă, de la ora 18:00, din zona Cupolei din Parcul Sub Arini.

„Pentru că din această primăvară suntem parte a echipei de voluntari înregistrați Pet Partners, fiind prima echipă de terapie asistată de animale înregistrată Pet Partners din Sibiu, vă propunem să vă alăturați acestui demers datorită beneficiilor multiple pe care o plimbare cu animalul de companie le are”, spun organizatorii, Allan & Lucky, echipă de terapie asistată de animale din Sibiu.
De la punctul de plecare, se va porni într-o plimbare în ritm lejer în jurul parcului. Traseul îi va duce pe plimbăreți pe aleea pietruită de pe mijlocul parcului spre intrarea de la Bazinul Olimpia, parcurgând apoi aleea asfaltată care se îndreaptă spre strada Avrig (paralelă cu Bulevardul Victoriei). Vor traversa apoi spre partea Parcului care duce spre Valea Aurie, la intersecția cu strada Theodor Aman, apoi prin parc pe aleea neasfaltată care duce spre Aleea Călăreților, iar de acolo se vor întoarce spre cupolă pe aleea pietruită de pe mijlocul parcului.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul oficial al mișcării, inițiată de Pet Partners, cea mai mare și prestigioasă organizație care activează în domeniul terapiei asistate de animale pe toate planurile: formarea echipelor de terapie asistată de animale, evaluarea, înregistrarea și reînregistrarea echipelor de terapie asistată de animale, oferirea de servicii de terapie, educație și activități asistate de animale în sistem de voluntariat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

netgamero

Acum 5 ani

iar se umple parcul de rahat, pentru ca nesimtitii nu au pungi si nu-i intereseaza sa stranga fecalele animalelor.....
Raspunde

...

Acum 5 ani

Daca vor si strange dupa prietenii blanosi o sa fie intradevar o plimbare faina.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus