Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Un cățel numit Alarmă, salvat de Animal Life. „Câinii au multe daruri dar nu și de a se repara singuri”

Un cățel numit Alarmă, salvat de Animal Life. „Câinii au multe daruri dar nu și de a se repara singuri”

Cei de la Animal Life Sibiu au venit din nou în ajutorul unui animăluț la ananghie. Alarmă, un cățel sibian foarte simpatic, a trecut printr-o operație importantă, dar costisitoare. Acum, asociația a susținut toate aceste costuri, în valoare de 1100 lei.

Cățelul a primit numele Alarmă pentru că este cel mai vocal de pe „ulița” lui, povestesc cei de la Animal Life. Animal fără casă, Alarmă a reușit să atragă simpatia vecinilor dar, se pare, și antipatia unora. Cei de la asociație l-au preluat într-o stare foarte proastă, după ce ar fi fost lovit rău în posterior. Iată întreaga lui poveste:

„Alarmă, mare hoinar, ca orice câine fără casă, își ducea zilele pe ulițele satului și dădea alarma de câte ori un alt patruped îndrăznea să pașească pe ulița „lui”.... Așa s-a pomenit cu numele de Alarmă. Nu știm dacă din același motiv s-a pomenit și cu lovitura în posterior care a dus la ceea ce medicii au diagnosticat ca fiind luxație de șold stâng cu fractură femurală oblică cu deplasare și început de calus”.
alarma

Animalul a fost imediat preluat de cei de la asociație și, pentru că era în stare foarte proastă, a fost dus la Cluj unde a fost „reparat”. Reparațiile i-au lăsat însă pe cei de la Animal Life cu o datorie destul de mare la medicii veterinari. Acum, aceștia apelează la mărinimia iubitorilor de animale.

„Câinii au multe daruri dar unul din aceste daruri nu este de a se repara singuri, asa că noi l-am împachetat pe Alarmă, l-am îmbarcat în mașină și l-am dus la Cluj la niște medici care i-au reparat posteriorul cu șuruburi, plăcuțe și multă iscusință. Ca orice lucru material pe lumea asta, șuruburile, plăcuțele, anestezicul și radiografiile costă bani, așa că am rămas și noi cu o datorie de 1100 de lei pe care trebuie să o onorăm. Dacă v-a plăcut povestea lui Alarmă și vreți să contribuiți cu niște bănuți la restaurarea posteriorului său, o puteți face în contul nostru”
alarma

Cont în LEI

Banca: RAIFFEISEN BANK ROMANIA

IBAN: RO41 RZBR 0000 0600 0780 5439

SWIFT: RZBRROBU

Beneficiar: Asociatia pentru Protectia Animalelor si a Naturii “Animal Life”

alarma

 

Foto: facebook/ Animal Life Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus